FOTO by H&M

Moda

Uz H&M teddy krznene papuče nema zime za stopala!

Daria Lovrić 04. listopada 2023.

Njihova udobnost oborit će vas s nogu...

Iako smo tek ušetali u jesenski period, na naša omiljena prodajna mjesta već je odavno stiglo mnoštvo noviteta koji će nas ugrijati na niskim temperaturama. Od odjeće za van poput kaputa, vestica, obuće i accessoriesa, pa sve do modnih komada za kuću poput ogrtača, pidžama i kućnih papuča.

H&M krznene papuče 1
H&M krznene papuče

Možda ponekad više pažnje posvećujemo odjeći i obući koju nosimo vani, međutim čim dođemo s posla uskačemo u cozy trenirke i papuče. Upravo je zato najvažnije birati kvalitetne i udobne primjerke koji će nam pružiti udobnost i ugrijati nas.

H&M krznene papuče 2

Najslađe i najmekše kućne papuče

Unutar H&M web trgovine pronašli smo stylish novitet koji ispunjava sve naše kriterije. Riječ je o preslatkim papučama s mekanom teddy postavom i podesivim remenjem.

H&M krznene papuče 3

Ovaj preslatki krzneni primjerak dolazi u dvije nijanse – boji konjaka i klasičnoj crnoj. Spadali u onu skupinu ljudi koji žele tople i meke papuče lijepog izgleda ili vam je najvažnija kvaliteta i udobnost, ovaj model ispunjava sve zahtjeve.

H&M krznene papuče 4

Nema ljepšeg osjećaja od onog koje nam pruža magloviti jesenski vikend koji provedemo u udobnom naslonjaču, u širokoj odjeći, s dekicom i prigodnim kućnim papučama družeći se s voljenim osobama.

Ako ste u potrazi za novim papučama koje će u narednim mjesecima čuvati vaša stopala i s kojima ćete začiniti kućni look, svoj par škicnite putem H&M web trgovine, po cijeni od 30,99 €.