Make-up

Uz essence trendovsku kolekciju “it’s BRUSH hour!“ lakše se pridržavati #ostanidoma režima!

Viktoria Šafranić 01. travnja 2020.

Rezultat make up-a najviše ovisi o tome kakve kistove koristimo!

Savršeni make-up najbolje je postići primjenom odgovarajućih alata za ljepotu. Nisu svi kistovi jednaki. Oblik i gustoća kistova igraju presudnu ulogu u nanošenju različitih tekstura, poput tekućeg pudera, kremastog korektora ili puderastog rumenila.

Ali to nije jedini razlog da u torbici s kistovima imate razne kistove, oni se također mogu koristiti za stvaranje vrlo različitih efekata. Novi kistovi sa
sintetičkim čekinjama u essence trendovskoj kolekciji “it’s BRUSH hour!“ – nude fantastičnu raznolikost oblika i veličina kistova za stvaranje različitih izgleda ili isprobavanje novih.

Posebne meke ručke na dodir savršeno leže u ruci i osiguravaju preciznu i sigurnu primjenu tekstura.

Kist za blendanje sjenila

Oči se mogu naglasiti na različite načine koristeći različite stilove šminkanja.

Važna je ne samo kombinacija boja, već i način na koji se međusobno blendaju na kapku. Kist za blendanje sjenila idealan je za stvaranje glatkih prijelaza.

NPMC: 12,90kn

Precizan kist za sjenilo za oči

Za taj dodatni poseban dodir kada je u pitanju šminkanje očiju: precizan kist za sjenilo za oči, precizne linije ili pojedinačni efekti u boji mogu se postići vrlo učinkovito.

To je savršeni alat za stvaranje naglasaka u unutarnjem kutu oka, za blendanje praškastih ili kremastih linija duž kapka kao i “cut crease” tehniku.

NPMC: 12,90kn

Kist za sjenčanje

Kist za sjenčanje sjenila koristi se za velikodušno i ravnomjerno raspoređivanje osnovne sjene na kapku. Zatim se može koristiti za jednostavno nanošenje dodatnih sjenila u nekoliko slojeva.

Kist za sjenčanje je stoga apsolutni must-have za šminkanje očiju, jer nanosi upravo pravu količinu sjenila na oko.

NPMC: 12,90kn

Precizan kist za lice

Precizan kist za lice idealan je beauty alat za postizanje posebni efekata i definiranih kontura na licu. Zahvaljujući tankom, blago suženom obliku kista, puder za konturiranje ili highlighter se može nanijeti tamo gdje je potreban učinkovit izgled šminke.

NPMC: 29,90kn

Buffer kist za puder

Kist za puder glatko nanosi tekući puder – ili kremasto rumenilo ili highlighter – i pažljivo ga unosi u kožu. Ovaj kist ima optimalnu strukturu i veličinu kako bi stvorio prirodan izgled šminke i besprijekoran ten.

NMPC: 34,90 kn

Kist za lice

Kistovi poput kista za lice s manje čvrsto uvezanim i voluminoznim sintetičkim čekinjama idealne su za glatku primjenu i blendanje puderastih tekstura poput pudera za setiranje, bronzera ili rumenila. Ovaj kist je idealan za prirodni make-up izgled.

NMPC: 32,90 kn

Držač za kistove

Držač za kistova savršen je za tvoju kupaonicu ili toaletni stolić kako bi tvoji kistovi bili uredno posloženi. Bilo da ga koristiš za odlaganje ili sušenje – zahvaljujući posebnim utorima tvoji
kistovi su uvijek posloženi i pri ruci, tako da možeš stvoriti sjajan izgled u bilo kojem trenutku.

NMPC: 25,90 kn

Nova essence trendovska kolekcija stigla je na prodajna mjesta Bipe i dm drogeria.