FOTO by Emmezeta

Dom

Uz Emmezeta aparat za kokice filmske večeri mogu početi!

Antonija Andabak 05. siječnja 2023.

Maraton omiljenih filmova poseban je doživljaj uz hrpu profesionalno napravljenih kokica!

S godišnjim odmorima na pomolu ili onim kojeg upravo koristite, neki od vaših dana svode se na puko odmaranje i gledanje filmova. Netflix, HBO postaju vaši saveznici u ostvarivanju vašeg cilja, a to je imati dovoljno vremena da pogledate sve filmove koje ste odgađali zbog posla i drugih privatnih obaveza.

Ovo su najbolji filmovi za 2023. godinu

Svi znamo da je pravi doživljaj gledanja filmova vrlo bitan, pa će mnogi posegnuti za dekicom, natočiti si omiljeno piće i opskrbiti se grickalicama.

Omiljene za gledanje filmova svakako su kokice koje nestaju brže što je film napetiji i apsolutni je no.1 među “movie” grickalicama. Kada biste imali aparaturu za pravljenje kokica baš kao u kinu, iskustvo gledanja filma iz udobnosti svog doma, poprimio bi novu dimenziju.

Na web shopu Emmezete, pronašli smo savršen aparat za kokice koji funkcijom i dizajnom pobuđuju osjećaj lagane euforije kada ugledate nešto što ste si dugo priželjkivali!

Svijetlo plava boja na gornjem dijelu aparata, i okomite prugice u crveno-bijeloj boji, nijanse su old school slastičarnica u koje smo voljeli zalaziti kao djeca, stoga i ne čudi osjećaj dragosti!

Retro vibra ovog aparata za kokice mami na kupovinu, osobito ako znamo da se kokice pripremaju bez korištenja dodatnih masnoća, a dolazi u paketu s dozerom zbog lakšeg doziranja zrna kokica.

Aparat se vrlo jednostavno čisti pa ga mogu koristiti i djeca od 12 godina, što će reći da je zabava za cijelu obitelj zajamčena!

Ovaj Aparat za kokice može postati i dio vašeg kuhinjskog inventara po cijeni od 47,78€, a pronašli smo ga unutar Emmezeta trgovine.