FOTO by CCC

Moda

Uz CCC pastelne wedgesice s mašnicama pripremite se na komplimente!

Viktoria Šafranić 23. veljače 2021.

Elegantne, udobne, povoljne...

Iako se ništa na ovome svijetu ne može mjeriti s unutarnjom ljepotom, svaka žena zna da je ponekad za prvi dojam potrebno pridati truda i vanjskom izgledu, kako bi cjelokupna slika o nama izazvala wow efekt. Nevezano je li riječ o razgovoru za posao, prvom spoju ili nekom drugom važnom događaju, bitno je voditi računa o sebi.

To je moguće na više načina, poput odlaska kod frizera na pramenove ili bojenje, nove manikure, postojanog make upa, kao i u uz pomoć odjeće, obuće i modnih detalja.

Osmijeh je prva stvar koju primijetimo na nekome, no htjeli mi to priznati ili ne, mnogi od nas imaju fetiš na cipele, i to je ono na što najviše obraćamo pažnju.

Često na temelju prve reakcije već dajemo određenu etiketu osobi pa ako je riječ o razigranim cipelama, smatramo je pozitivnom i vedrom, svjetlije nijanse priklanjamo romantičnim dušama, a zagasitije osobama koje cijene klasičnu eleganciju.

Kada smo na CCC stranici ugledali nove wedgesice, odmah smo ih zamislili na nekome tko na svijet gleda ružičastim naočalama i jednostavno nismo mogli ostati ravnodušni.

Štoviše, toliko su nam se svidjele da smo im odlučili posvetiti članak, kao i zato što su pred nama sunčani dani i sigurni smo da već razmišljate o proljetnim outfitima.

CCC wedgesice krase pastelne boje, a nihov adut su i vezice oko gležnja koje tvore prekrasnu mašnu. Ne znamo jesu li nam ljepše pinky, lila ili tirkizne cipele, no vjerujemo da će se sve tri boje rasprodati u trenu. Uz pastelne nijanse, četvrti model je crvene boje i namijenjen za sve koji se vole isticati.

Osim prekrasnog gornjeg dijela, tu je i sofisticiran potplat napravljen od pruća. Ako su vam zapele za oko, dobro je znati da njihova cijena iznosi 199,00 kuna.

Više informacija o istima možete pronaći na LINKU.