FOTO by Etsy

Dekor

Uz čarobne Harry Potter dekice, naš životni prostor postaje jedan od domova škole Hogwarts

Krešimir Šustić 23. rujna 2020.

Preporučujemo ih uz kokice i filmove o najpopularnijem čarobnjaku današnjice

Jesen nam je laganim koracima stigla u grad i samim time vrijeme je postalo hladnije, temperature su se spustile, a mi smo svoje garderobe prilagodili nižim stupnjevima.

No kako bilo, svoje slobodno vrijeme počet ćemo sve više i više provoditi u toplini naših domova, pogotovo kada nas ovo godišnje doba počasti tmurnim i kišnim danima.

Nakon što smo iz ormara izvadili topliju odjeću i obuću, krevete presvukli u cozy posteljinu i opskrbili se svime što će nas grijati tijekom cijele zime, vrijeme je da s guštom odaberemo mekane dekice.

S obzirom na to da ćemo se većinu dana tijekom vikenda družiti s daljinskim upravljačem, dobrim štivom ili s boljom polovicom, potrebno je odabrati primjerak koji će se uklopiti u naše interijere, ali i donijeti osobni touch u iste.

Web shop Etsy na svojim je stranicama izbacio ponudu raznovrsnih modela, no nama su za oko zapele one s motivima najpopularnijeg čarobnjaka današnjice, Harry Pottera.

Svaki dom magične škole za čarobnjake, Hogwarts, ima svoj grb i zaštitni znak koji se posebno ističe na ovim neodoljivim komadima u koje će se zaljubiti svaki fanatik čarolije.

Dolaze u raznim dimenzijama i u crvenoj, plavoj, zelenoj ili žutoj boji, koje će pretvoriti naše oaze mira u omiljenu čarobnu kuću, uz dodatak kokica i matineju filmova o neustrašivim junacima.

42$
42$
42$
42$