FOTO by Promo

Promo

Uz A-DERMA Cutalgan koža je spremna za ljeto svaki dan

PR 21. srpnja 2022.

Proizvod koji će pružiti umirenje svim članovima obitelji

Ljeto je u punom zamahu, a sunce, plaža, more i različite aktivnosti na otvorenom su nam svakodnevno u mislima i jedva ih čekamo… No, ljeto donosi i pokoju nelagodu poput uboda insekata i sitnih svakodnevnih ozljeda dok se pokušavamo provući do svoje omiljene plaže.

Kako bi nam svima omiljeno godišnje doba ostalo samo u dobrom sjećanju tu je A-DERMA CUTALGAN – ultra-umirujući osvježavajući sprej koji ima trenutni osjećaj hlađenja i umiruje neugodne senzacije na koži zahvaljujući kombinaciji prirodnih djelatnih tvari, ekstraktu mačje kandže i ekstraktu izdanaka Rhealba zobi.

A-DERMA CUTALGAN

A-DERMA CUTALGAN ultra-umirujuća formula još je jedna A-DERMINA Clean & Green formula: broji svega 12 sastojaka, čak 98 posto sastojaka je prirodnog podrijetla i ne sadrži mirise. Ispitana je pod dermatološkim, pedijatrijskim, oftalmološkim i ginekološkim nadzorom, a umiruje trenutno i do 6 sati.

A-DERMA CUTALGAN

Patentirana lagana gel tekstura djeluje poput tekuće obloge, a svojim umirujućim djelovanjem poboljšava kvalitetu života koja je dermatološkim pacijentima često vrlo narušena. A-DERMA CUTALGAN ultra-umirujući osvježavajući sprej iznimno dobro je podnošljiv i pogodan za korištenje za sve članove obitelji, od dojenčadi i djece do odraslih.

A-DERMA CUTALGAN
A-DERMA CUTALGAN ultra-umirujući osvježavajući sprej 100 ml, MPC=108,90 kn

CUTALGAN sprej pogodan je za korištenje na licu, tijelu, vlasištu, pa čak i vanjskim intimnim područjima. Praktično pakiranje u spreju poboljšava iskoristivost proizvoda koji će pružiti umirenje svim članovima obitelji.

Korištenje je vrlo jednostavno: sprej prije upotrebe treba dobro protresti i s udaljenosti od 20 cm raspršiti po koži, po potrebi i do 6 puta dnevno, za trenutačni učinak prijeko potrebnog umirenja, koji traje i do 6 sati.