Film

Uvrnuti i zastrašujući psihološki triler ‘The Devil All The Time’ od danas na Netflixu!

Viktoria Mikulić 16. rujna 2020.

Večeras ostajemo prikovani uz kauč uz originalnu glumačku postavu, Roberta Pattinsona i Tom Hollanda...

Sredina tjedna odjednom je postala napetija uz psihološki triler ‘The Devil All The Time’, koji je od danas dostupan na Netflixu.

U glavnim ulogama su Robert Pattinson iz Batmana i Tom Holland iz Marvela, što je već dovoljna garancija da ovaj napeti triler pogledamo bez daha. Također, 8.3 ocjena na IMDb- u definitivno ga svrstava u TOP filmove 2020. godine.

Jezivi novi film prati glumačku postavu neobičnih i intrigantnih likova s ​​kraja Drugog svjetskog rata do šezdesetih godina, a isti govori o odnosima s Bogom, istodobno provlačeći nit nasilja.

Radnja se odvija u sjenovitim zabitima Knockemstiffa, Ohaja i Zapadne Virginije, a temelji se na istoimenom romanu Donal Ray Pollock.

U Knockemstiffu i susjednim šumama, zlokobni likovi – nesveti propovjednik (Robert Pattinson), uvrnuti par (Jason Clarke i Riley Keough) i iskrivljeni šerif (Sebastian Stan) – okupljaju se oko mladog Arvina Russella (Tom Holland) dok se on bori protiv zlih sila koje prijete njemu i njegovoj obitelji.

U nastavku donosimo najavu filma:

Uz Pattinsona i Hollanda glume Bill Skarsgård iz horora ‘IT’, kao i Riley Keough, Jason Clarke, Sebastian Stan, Haley Bennett, Mia Wasikowska, Eliza Scanlen, Harry Melling i Pokey LaFarge.

Skarsgård, koji u trileru glumi Hollandovog oca tumači Willarda Russella, a za Digital Spy razgovarao je o ‘kompliciranom’ i nepokolebljivom nasilnom nizu filma.

Glumac je komentirao: Imao sam sreće da sam uzastopno snimio gotovo sve svoje scene … To mi je bilo od velike pomoći jer sam mogao pratiti gdje se Willard nalazi u bilo kojem trenutku i kako se mijenja, kroz što prolazi i kada postaje očajniji. Sve očajniji i maničniji potencijalno postaje opasniji za Arvina (Holland).

Rane recenzije opisuju film kao “proganjajući, sugerirajući na to da vam gledanje istog možda neće biti najlakša dva i pol sata u danu, dok ćete se gotovo sigurno umoriti od svih naglih pokreta i naprezanja mozga.

Ako ste imali suviše naporan dan, nemojte ga gledati prije vikenda, jer miran san bi mogao izostati.