FOTO by PR

Elegant

Uvertira u beauty jesen uz najnovije FOREO skincare i bodycare proizvode!

PR 05. rujna 2023.

Pripremite lice i tijelo uz švedsku beauty rutinu

Povratkom na posao, jesen je skoro pred vratima: nakon ljetne pauze vrijeme je za nove početke, ali je također savršeno vrijeme za provjeru beauty rituala u pripremi za zimske mjesece, radeći na hidrataciji, sjaju…. i svilenkasto mekom tijelu.

FOREO, švedski beauty-tech gigant, ima svoju neusporedivu švedsku beauty rutinu spremnu za vas, osmišljenu da vam pruži nevjerojatno tijelo i sjajno i tetošeno lice kojeg želite, jednostavno, nježno i sigurno.

Nakon vrućeg ljeta, započni iznova: tetoši svoju kožu, koja je bila izložena stresu nakon sunca, mora i vjetra, sa najnovijim beauty-tech gadgetom FOREO UFO 3, ultra-hidratantnim tretmanom za lice osmišljenog da pojača efekte i koristi UFO maski za lice. Opuštajuća termoterapija, pomlađujuća krioterapija, tonirajuće T-Sonic pulsacije i LED svjetla punog spektra koji pomažu zadovoljiti svaku potrebu vaše kože: FOREO UFO 3 je spreman postati tvoj saveznik za duboku hidrataciju da vas zanjiše kroz jesen, pa čak i dalje.

Uparite FOREO UFO 3 sa super-hidrantnom maskom za lice kao što je to preformulirana FOREO Advanced Collection 2.0 H2Overdose. Prožeta hijaluronskom kiselinom, ekstraktom Termella gljiva, ulja sjemenki jojobe, ceramidom, vitaminima E i B5, ova izvanredna maska za lice pružiti će vam trenutke čiste relaksacije i tetošeno, sjajno i zdravo lice.

Nastavite svoje vraćanje u formu sa još jednim, novim beauty-tech čudom: FOREO PEACH 2, IPL uređaj za kućno uklanjanje dlačica.

Podarite si svilenkasto-meko tijelo jednostavnim i brzim koracima iz udobnosti vašega doma. FOREO  je uređaj sa intenzivnim pulsirajućim svjetlom (IPL) i T-Sonic pulsirajući uređaj koji efektivno i trajno uklanja neželjene dlačice sa dijelova tijela kao što su lice, pazusi, prepone, ruke i noge. Štoviše, zahvaljujući integriranom sistemu hlađenja, vaše kućno i trajno uklanjanje dlačica je potpuno bezbolno i bez stresa.

Uparite ga s novim FOREO PEACH Cooling Prep Gel kako bi pripremili kožu za epilaciju i umirili nakon. Aloe vera, pepermint, pantenol, vitamin E i ne manje od 17 biljnih ekstrakata i formula od 97% prirodnih sastojaka čini ovaj gel sasvim jedinstvenim i visoko učinkovitim.  per preparare la pelle all’epilazione, ed inoltre lenirla a seguito del trattamento.

Želite dodatno tetošenje kako bi pripremili svoju kožu za nadolazeću jesen? FOREO LUNA 4 body  je inovativna četka za eksfoliaciju i masažu tijela za sjajniji zaglađeniji i tonirani izgled kože, čak i u tušu!

Opustite se i pustite da vas vode opuštajuće T-Sonic pulsacije ovog ultra-mekog i ultra-higijenskog silikonskog uređaja i uživajte u SPA trenutku iz udobnosti vašeg doma. Ponovo reaktivirajte vašu mikrocirkulaciju krvi i stimulirajte limfnu drenažu, vaša duša i tijelo će vam biti zahvalni.

FOREO UFO 3, FOREO PEACH 2 i FOREO LUNA 4 body su dostupni na foreo.com i kod odabranih partnera: Douglas.hr, Roxbeauty.hr, sancta-domenica.hr