Ljubimci

UV majica koja vašeg psa štiti od štetnog zračenja

Engineer 20. svibnja 2019.

Ako ste mislili da vašem psu po ljetu ne treba zaštita, varate se

Uz planiranje ljetnog odmora zaštita od sunca uvijek nam je najbitnija sporedna stvar o kojoj razmišljamo. Opskrbljujemo se raznim uljima, kremama, sprejevima, za lice, za tijelo, od jednoznamenkastih do troznamenkastih brojeva faktora zaštite.

No što je s našim ljubimcima? Njih je najlakše smjestiti pod suncobran i svakih pola sata ga odvesti u pličak da se osvježi. No što ako imate hiperaktivnog psa koji ne može mirovati pod suncobranom, već mu je glavna zadaća istražiti svaki pedalj plaže na kojoj se nalazite.

E sad, ako je vaš pas upravo takav i želite da u svom istraživanju bude adekvatno zaštićen na tržištu se pojavila UV majica za pse. Ako vaš pas nosi ovu majicu manje od 1/50 UV radijacije doprijet će do kože vašeg ljubimca.

Kako ne bi sve ostalo na zaštiti, ova majica dolazi u modernom dizajnu s bijelo plavim prugicama i print naljepnicom sunčanih naočala na kojima piše – “Fun on the Sun” iliti na našem jeziku – “Zabava na Suncu“.

Ovu svrsishodnu UV majicu pronašli smo unutar Target Web shopa po cijeni od 10$ pa na dalje, ovisno o veličini vašeg ljubimca.