Njega kose

Ususret morskim radostima! Ocean Blue Hair kao savršena ljetna nijansa!

Antonija Andabak 02. srpnja 2021.

Vibrantnu nijansu oblikujte u lagane valove i zaokružite morsku priču!

Morske radosti oduvijek su bile glavni razlog promjene frizure, no u posljednje vrijeme, promjena boje kose postao je trend koji ne propuštaju niti mnoge poznate zvijezde.

Doduše, oni se poigravaju umetcima, perikama i jednokratnim bojama, no zašto ne biste i vi nešto od toga primijenili na sebi? Ako ste dovoljno hrabri, donosimo pregršt ideja za Ocean Blue nijansu kose!

Vibrantna, varijante ove boje razlikuju se od onih svjetlijih nijansi plave, do duboke boje plave, boje koja odlikuje smirene osobe i one koje znaju stvari držati pod kontrolom.

Unatoč nekim glavnim karakteristikama koje idu u prilog smirenosti, ova boja ipak poziva da napravite odvažnu promjenu koja će vašem licu dati dugo željenu svježinu!

Tamnoplave nijanse koje koketiraju s onim iz spektra svjetlijih, tirkiznih boja, karakteristične su po atraktivnom efektu kojeg ostavljaju na licima mnogih obožavateljica ove hrabre nijanse.

Ako se pak dvoumite bi li vam uopće pristajala takva kombinacija boja, morate znati da je Ocean Blue nijansa ona koja se jednako dobro “prima” i brinetama i plavušama, no ima tendenciju bržeg ispiranja, kao i sve vibrantne boje na tržištu.

Ako vam je cijela kosa “too much” recite da pramenovima koji uokviruju lice ili popularnim obrnutim pramenovima, odnosno onima koji se vide na unutarnjem dijelu kose.

Naravno, Ocean Blue hair slavi one radosti karakteristične za kupanje u moru, odmaranje i sunčanje na plaži kojima želimo obilježiti ljeto stoga hrabro zakoračite u frizerski salon, nabacite otkačenu boju za kosu i kao bonus, uvijte u lagane valove i zaokružite morsku priču! Evo inspiracija zbog kojih ćete ovoj boji reći “da”!