FOTO by Funboy

Dekor

Ususret izlasku filma Barbie stižu najslađi ljetni napuhanci!

Viktoria Mikulić 07. lipnja 2023.

Gliser ili plovak u obku slova B, koji je vaš favorit?

Kada bismo morali izdvojiti jednu igračku koju smo u djetinjstvu voljeli više od svega, to bi onda definitivno bila lutka Barbie. Naša miljenica plave kose koju smo češljali, hranili, oblačili,  njom se zaljubljivali i maštali o princu na bijelom konju.

Barbie je bila sinonim za prekrasnu ženu u kakvu smo jednog dana htjele izrasti i vjerovale smo da je svijet ružičasto mjesto u kojem nema prostora za negativu. Sada, iz ove perspektive, moramo priznati da je to naivno razmišljanje nekada bilo pravo olakšanje, bez napetosti i stresa koji su sada dio naše svakodnevice.

Nedavno je objavljen i trailer za novi Barbie film u kojem glume Margot Robbie i Ryan Gosling, a koji pokazuje kako se ovo dvoje golupčića pokušava snaći u realnom životu. Dok čekamo izlazak filma, veselimo se što su poznate web trgovin već preplavio print Barbie, a posebice jednu koja je savršena za ljetne dane. Online shop Funboy naša je redovna ljetna postaja kada smo u potrazi za idiličnim napuhancem od kojih zastaje dah.

Sada možete doživjeti film, Barbie™ u stvarnom životu – od velikog platna do vašeg bazena. Proslavite izlazak filma Barbie s potpuno NOVIM gliserom.

Ovaj bajkoviti rozi dizajn dolazi s luksuznim ležajem savršenim za 1-2 odrasle osobe. Tu je još jedan napuhanac koji će oduševiti sve osobe čije ime počinje s B, a koji tvori oblik slova B.

Ovaj plovak za bazen idealan je za vas i vašu bestie, a osim u bazenu, odlično će poslužiti i kao rekvizit za ljetni rođendan. U nastavku donosimo još nekoliko noviteta koji su dostupni putem web shopa Funboy, a čija je glavna tema Barbie: