FOTO by Sinsay

Dekor

Ušuškajte se u Sinsay plišane dekice za 69,90 kuna u božićnom ruhu!

Daria Lovrić 14. listopada 2022.

9 mekanih, toplih, udobnih i preslatkih modela - želimo ih sve!

Dolaskom jesenskog perioda primorani smo na promjenu garderobe kako bi se zaštitili od hladnoće i što ugodnije i ljepše proveli kraj godine. Osim kupnje toplih papuča, hoodica, vestica i drugih odjevnih komada, naš dom također zaslužuje nekoliko stvarčica koje će stvoriti cozy atmosferu u kojoj ćemo uživati nekoliko narednih mjeseci.

Sinsay plišane dekice 1
Sinsay plišane dekice

Nema ništa bolje od subotnjeg maglovitog jutra ili zimske večeri kada možemo ostati unutar vlastitog doma i uživati na kauču s omiljenom knjigom omotani u fluffy dekicu. Kako bi nam to iskustvo bilo što ljepše i ugodnije krenuli smo u potragu za šarmantnim dekicama koje će nas grijati cijelu zimu.

Sinsay plišane dekice 2
Sinsay plišane dekice
Sinsay plišane dekice 3
Sinsay plišane dekice

Božićne dekice koje će nas grijati u hladnim danima

Najpopularniji zimski elementi koje viđamo svuda oko sebe – na odjeći, obući, u uređenju interijera, po gradskim ulicama, restoranima i shopping centrima su oni vezani za božićno razdoblje. Gingerbread, sobovi, pahuljice, pingvini, patuljci i gnomovi preplavit će police poznatih brendova, našu garderobu i domove stvarajući posebnu magiju i blagdansko raspoloženje.

Sinsay plišane dekice
Sinsay plišane dekice

Kako bi se na vrijeme pripremili i spremno dočekali blagdanski period Sinsay je lansirao mnoštvo mekanih plišanih dekica s omiljenim božićnim motivima.

Sinsay plišane dekice
Sinsay plišane dekice

Osim što su udobne i tople, odlično će izgledati kao dekoracija. Veseo dizajn Sinsay božićnih dekica podignut će cijelu prostoriju i unijeti toplinu i radost u vaš interijer.

Sinsay plišane dekice

Bilo da odmarate na kauču i gledate omiljenu seriju na Netflixu, čitate omiljenu knjigu prije spavanja ili ispijate jutarnju kavu u udobnoj fotelji ove će vam dekice popraviti raspoloženje i pružiti toplinu, udobnost i sigurnost.

Sinsay plišane dekice

Cijena svih modela je 69,90 kuna stoga ih što prije strpajte u košaricu preko Sinsay web trgovine.