Uspješna poduzetnica pokrenula prvi catering zdrave prehrane!

Viktoria Šafranić 23. svibnja 2017.

Baziran na LCHF i Paleo prehrani, catering 'Na dlanu', svakodnevno nudi zanimljivu i bogatu ponudu i kombinacije jela pripremljenih s nutritivno bogatim namirnicama

Novootvoreni catering uspješne poduzetnice Tatjane Mrzljak „Na dlanu“ prvi je u Hrvatskoj namijenjen svima koji drže do zdrave prehrane, onima koji žele smršavjeti, ali i zaposlenim osobama koje se žele hraniti kvalitetno, zdravo, ali i uživati u ukusnom obroku.

Pri načinu pripremanja jela, catering „Na dlanu“, baziran je na LCHF (Low Carb – High Fat) načinu prehrane koji podrazumijeva manje ugljikohidrata, a više prirodnih zdravih masti u prehrani te na Paleo načinu prehrane, koji podrazumijeva vraćanje izvornoj ljudskoj prehrani i odbacivanje procesirane hrane.

Cijeli koncept nastao je na temelju vlastitog iskustva i na rezultatima koje je donio zdravi način prehrane. Sa željom da ponudi nešto novo i drugačije, Tatjana Mrzljak, osmislila je jedinstveni koncept cateringa koji svakodnevno nudi zdrave obroke pripremljene od svježih namirnica i bez dodatka aditiva.

Sva jela koja se nalaze u ponudi cateringa „Na dlanu“ ne sadrže nikakve vrste žitarica ili tvornički procesirane namirnice, a slastice su zaslađene brezinim šećerom i stevijom.

Catering „Na dlanu“ nudi kruh i pecivo bez žitarica i kvasca, jela koja su svima dobro poznata, poput njoka ili lasagna, veliki izbor salata te ukusno meso, pripremljeno na zdraviji način.

Zbog svakodnevnog stresa i količine posla, često ne pridajemo dovoljno pažnje obrocima tijekom radnog vremena. Catering „Na dlanu“, sa svojom ponudom raznovrsnih jela, odličan je izbor zdravog obroka koji će vam pružiti dovoljno potrebne energije za obavljanje poslovnih obaveza.

Osim svoje svakodnevne ponude menija, „Na Dlanu“ organizira i domjenke te različite vrste proslava.

Da se radi o vrlo uspješnom konceptu, koji nudi zdrave i ukusne obroke, potvrđuje podatak da je catering „Na Dlanu“, iz dana u dan sve popularniji među Zagrepčanima, posebice među poslovnim ljudima.

Više informacija o svemu pročitajte ovdje: https://www.nadlanu.hr/