FOTO by Lego

Dekor

Uskršnji zeko u obliku LEGO kockica izgleda baš slatko

admin 15. veljače 2022.

Ova preslatka dekoracija ujedno je i vjesnik proljeća

Nakon Valentinova i stvaranja lijepih romantičnih uspomena s voljenom osobom, vrijeme je da nastavimo put godišnjeg ciklusa, a onaj koji dolazi nas posebno veseli. Ulaskom u ožujak kalendarski obilježavamo početak proljeća i s nestrpljenjem iščekujemo duge šetnje uz prirodu koja se budi.

Dolazak proljeća znak je i da je Uskrs negdje u blizini i da ćemo uskoro papati šunkicu i kuhana jaja. Lijepo ćemo urediti gnijezdo s ukrašenim pisanicama i nadati se da će nam uskršnji zeko ostaviti puno slatkiša.

Uskršnji zeko, za razliku od Djeda Božićnjaka, ne gleda da li ste ili niste bili dobri kroz godinu, on samo doskakuće do vašeg gnijezda, pogleda pisanice i ako mu se svidi prizor nagradi vas slatkišima.

Iz LEGA su nas već naviknuli da prate trendove u stopu, pa su tako ove uskršnje sezone predstavili svog zeku od najpoznatijih kockica na svijetu.

Sva paleta veselih, živih i vibrantnih boja kockica nalazi se integrirana u ovaj najnoviji Lego set, koji osim zeke sadrži i maleni travnjak s dvije pisanice.

Lego uskršnji zeko sastoji se od 293 komada kockica i može biti odlična dekoracija za nadolazeće dane.

Pronašli smo ga unutar Lego službene web trgovine po cijeni od 14.99$.