FOTO by Pepco

Dekor

Uskršnji vjenčići stigli u Pepco po cijeni od 2.50 do 7 eura!

Viktoria Mikulić 24. veljače 2023.

Svaki je poseban na svoj način…

Nakon što su blagdani završili, naš interijer poprimio je pomalo jednolično ruho sve do Valentinova, kada je ambijentom zavladao miris svježeg cvijeća. Ako niste skloni baš svaki tjedan kupovati novi buket, a nemate ni vrt da uberete svježe cvijeće, uvijek se možete odlučiti za umjetne verzije koje izgledaju jednako šarmantno. Ako vam pak nedostaje mirisa, svoj dom nadopunite osvježivačima i mirisnim štapićima.

7 EUR

Iako nas do Uskrsa dijeli još mjesec i pol, lagano smo počeli škicati trgovačke lance koji su već svoj asortiman popunili zečićima, pisanicama i vjenčićima.

7 EUR

Pepco nas je osvojio s ponudom cvjetnih vijenaca koje možete postaviti na ulazna vrata, kao i na blagdanski stol ili komodu. Budući da je proljeće rezervirano za pastelne nijanse, upravo se ti tonovi isprepleću na ovim dekoracijama.

2.50 EUR

Nas se najviše dojmio ljubičasti vijenac koji dolazi u kombinaciji cvijeća i sićušnih jaja, kao i spoj pastelno žute i roze boje. Bez obzira što su ovo uskršnji vjenčići, nitko vam neće zamjeriti ako ih imate kroz čitavo proljeće jer čim ih netko ugleda, izmamit će mu osmijeh na licu.

Osim što izgledaju božanstveno, takve su im i cijene koje se kreću između 2.50 i 7 eura, ovisno o promjeru vjenčića.

Ako želite malo vedrine i pozitive u svom domu ovih dana, vikend je idealna prilika da se zaputite u Pepco trgovine i odaberete nešto jedinstveno, a za više detalja posjetite njihovu web trgovinu.