FOTO by Pepco

Dekor

Uskršnji Pepco noviteti po cijeni već od 3€ obogatit će vaš blagdanski stol!

Daria Lovrić 24. ožujka 2023.

Kreću pripreme za uređenje doma! Škicnite najljepše primjerke!

Sada kada smo konačno zakoračili u proljeće, službeno možemo početi razmišljati o proljetnim dekoracijama kojima ćemo ukrasiti naš dom u narednim tjednima, posebice onim uskršnjim.

Tanjur – 3€

Kao i za vrijeme drugih blagdana jedva čekamo svoj dom oplemeniti preslatkim dekoracijama i veselim bojama koje će boostati naše raspoloženje i unijeti u naš prostor pozitivnu energiju.

Šalica – 3€

Police dućana i web trgovine vrve preslatkim dekoracijama u uskršnjem tonu i nedavno smo pisali o Pepco vjenčićima koji su nas osvojili na prvu, međutim ovog smo se puta fokusirali na Pepco kolekciju posuđa koje će vaš blagdanski stol pretvoriti u predivnu uskršnju trpezu.

Zdjelica – 3€

Želimo sve! Nije li ovo najšarmantniji set posuđa koji ste vidjeli?

Vjerujemo da ste već mnogo puta pripremali blagdanski ručak za svoje najmilije i znate da je to veliki pothvat koji iziskuje mnogo truda. Uz ukusnu hranu, slastice i kapljicu omiljenog pića, cijelu priču zaokružite prigodnim detaljima.

Tanjur – 3€

Unutar Pepco asortimana pronašli smo preslatke primjerke desertnih tanjura, šalica i zdjelica s koje krase najljepši uskršnji detalji poput zečića, pisanica i proljetnog cvijeća u veselim bojama.

Zdjelica – 3€

Osim svojim predivnim dizajnom, Pepco noviteti oduševili su nas i cijenom. Najljepše primjerke možete uloviti već po cijeni od 3€.

Šalica – 3€

Iako važnost Uskrsa ne leži u dekoracijama, uskršnjem zecu i poklonima, oni unose posebnu čar i stvaraju blagdansku atmosferu u našem domu.

Zdjelica – 4€

Ako ste i vi u potrazi za uskršnjim novitetima, naše favorite pogledajte niže u galeriji, a cijelu ponudu posuđa škicnite putem Pepco web trgovine.