Poznati

Uskrs poznatih! Severina proslavila rođendan na sami Uskrs, a drugi iskoristili divan sunčan dan!

Engineer 22. travnja 2019.

Dan je bio predivan za druženje s najmilijima...ili proslavu rođendana!

“Sretan Uskrs!” Većina naših poznatih tako je opisala prvu jučerašnju uskrsnu Instagram fotografiju uz pregršt dobrih želja da ih provedemo s najmilijima. Kako dan nije mogao biti ljepši, sunčaniji i idealnije temperature, tako su se mnogi nakon obilnog doručka – šunkice, jaja i luka, uputili u centar glavnog grada u šetnju i kvalitetno druženje, dok su neki vrlo glamurozno proveli divan dan…

Andrea Andrassy se u šarenom kimonu, tamnim trapericama i visokom petama uputila u centar grada te s prijateljicom na Zrinjevcu sjela u krilo velikog zeke i našalila se opisom: “Dvije curice, jedan zeko. Ili dvije curice, jadan zeko, ovisi kak gledaš!” te baš kao i Djedu Božićnjaku, prišapnula svoje dobre želje.

Sve komplimente za svjež izgled i styling “pobrala” je Nevena Rendeli kojoj su pratitelji pohvalili izbor jumpsuita khaki boje te prozirnu torbu. Ipak…na sami Uskrs, voditeljica je objavila preslatku fotografiju sa svoje tri kćeri: blizankama Mare i Leom te petomjesečnom Vitom. Supruga je tom prigodom “zamijenio” zeko, a Nevena je sretan Uskrs poželjela od “njih četvero”.

Severina Kojić, koja se još uvijek oporavlja od rutinske operacije, objavila je još jednu divnu fotografiju sa sinom Aleksandrom i svima poželjela dobro zdravlje i mnogo zagrljaja od naših najmilijih. Severini istoga jučer nije nedostajalo pošto je proslavila svoj 47. rođendan!

https://www.instagram.com/p/Bwg1M_bhfPy/

21.travnja, prije četiri godine, Severini ima posebno značenje budući da ju je na taj dan zaprosio čovjek njenog života – suprug Igor Kojić kojem se u postu zahvalila na svoj njegovoj dobroti! U vrlo glamuroznom stilu, s krunom na glavi, Severina je izgledala bolje no ikada te je svima zahvalila na predivnim čestitkama!