Obuća

Uskoro vas darujemo papučama u obliku Elfa – najpoznatijeg božićnog vilenjaka!

Viktoria Mikulić 12. listopada 2022.

Ako želite naljutiti ukućane, bit će dovoljno da nakratko prošetate u njima, zvona će ih razbjesniti...

Elf je fiktivni lik, odnosno vilenjak koji živi s Djedom Mrazom na sjevernom polu i radi kao njegov pomagač. Božićni vilenjaci prepoznatljivi su po svojoj odjeći crvene i zelene boje, kao i šiljastim ušima i šeširom.

elp papuče primark

Zadaci božićnog vilenjaka uključuju izradu igračaka kao božićnih darova, brigu o sobovima, pečenje kolačića, izradu slatkiša, pripremu saonica Djeda Mraza i pomoć Djedu Mrazu u drugim zadacima. Jedan od primarnih zadataka božićnih vilenjaka je izrada igračaka tijekom cijele godine.

Vilenjakove noge u obliku papuča  – HIT proizvod koji ovog Božića morate imati!

Poznati brendovi prepoznali su njegovu važnost i s ponosom Elfa uvrštavaju u svaku svoju božićnu kolekciju. Iako je u Primark stigla tek nekolicina blagdanskih noviteta, među njima su se pronašle i šarmantne tople papuče s motivima najdražeg sićušnog patuljka.

S obzirom na to da uskoro slavimo rođendan portala, u sklopu igre darivanja jednu sretnicu nagradit ćemo s ovim crveno-zelenim fluffy papučama.

Uz neodoljivi pompon s prednje strane, ono po čemu su ove Elf papuče upečatljive su zlatna zvona koja će razbuditi svakog ukućana, ukoliko želite razbuditi nekoga tko predugo spava.

Također, ako vam netko od obitelji zauzme poziciju na omiljenom naslonjaču, uz ova zvona ćete ga uspjeti otjerati kroz par minuta. A možda ih samo želite jer preslatko izgledaju i tople su i ugodne za nošenje. Kako god bilo, ove Elf papuče neizostavan su blagdanski primjerak.

Ako su se i vas dojmile ove papuče i ne možete dočekati naše darivanje, svakako se uputite u najbliži Primark u Ljubljani i nabaviti par za sebe. Njihova cijena iznosi £8.00!