Moda

Uskoro stižu Nike “Air Force 1” Espadrile! Mali sneak peek izazvao je pravo oduševljenje!

Antonija Andabak 22. ožujka 2021.

U željnom iščekivanju Nike špagerica...

Pjevačica hita “Con Altura” početkom ovog je tjedna objavila video na kojem pokazuje kako pretvoriti Nike Air Force 1 tenisice u one u stilu espadrila! Jedinstven par koji je ovaj Nikeov model pretvorio u catchy obuću, već je ranije podigao prašinu zbog glasina o detaljima Nike espadrila koje se vrpcama vežu oko gležnjeva, a koje su sada postale stvarnost.

Silueta prati kultni AF1 dizajn s višeslojnim materijalima, ali umjesto gornjeg kožnog dijela, ova priča s modelom espadrila, uključila je više platna u svoje gornje slojeve.

Klasičan bijeli potplat, inspiriran je onim u stilu espadrila i to u prirodnijoj nijansi te detaljima poput izraženih šavova u bijeloj boji i gumenim materijalom potplata.

Iako datum lansiranja kultnih Nike AF1 tenisica u novom ruhu nije još uvijek poznat, sneak peek ovakvih razmjera garantira popularnost istih, stoga možemo zaključiti da će Nike espadrile biti rasprodane u rekordnom roku.

Ove se Nike-ice mogu nositi u svim mogućim kombinacijama, osobito će ih interesantno biti vidjeti u kombinaciji s ljetnim šorcevima, maksi haljinama ali i lanenim odijelima koji će šarmantno komplimentirati sportskim espadrilama.

Pjevačici ovo nije prva suradnja s brendom Nike, stoga će datum objavljivanja i detalja kupovine zasigurno biti objavljena na njenom profilu kao i na službenoj Nike stranici.

Stay tuned