FOTO by Dior

Zabava

Uskoro stiže oprema za vježbanje s potpisom Diora!

Antonija Andabak 06. prosinca 2021.

Ono kad su ti bučice skuplje od godišnje članarine u teretani!

Mnogi vježbanje zovu stil života, to je izjava koju često čujemo i možemo pročitati na društvenim mreža, a nabolje se s time mogu poistovjetiti osobe koji treniraju minimalno tri puta tjedno.

Uz porast osoba koje svoj osobni napredak dijele na društvenim mrežama, kao i frekventno dijeljenje fotografija i snimki iz teretana, sve je više polaznika sportskog programa koji paze na svoj izgled. Pritom ne mislimo samo na cilj ljepšeg tijela s čvršćim tonusom, već i na odjeću kojoj mnogi poklanjaju mnogo više pozornosti no ranijih godina.

To su prepoznali mnogi brendovi, te se na tržištu mogu bez problema pronaći tajice, topići i kompleti trenirki kakve samo možete poželjeti, svi su uzroci u ponudi lako dostupni, a vježbanje u njima pravi gušt.

Prije nepuna dva mjeseca, mnogi su strani portali izvijestili o novoj liniji opreme za vježbanje s potpisom high end brenda – Diora! Linija samo što nije izašla, a ako ste propustili vijest, ovo je prilika da upoznate luksuznu stranu vježbanja!

Limited edition kolekcija – koja će biti lansirana u siječnju – sadrži visokokvalitetnu traku za trčanje, višenamjensku klupu za utege (uključujući dodatke kao što su bučice) i loptu za vježbanje, koja korisnicima pomaže da steknu fleksibilnost i ravnotežu.

Ovi Technogym komadi kreirani su u bijelom dizajnu, te sadrže Diorovu zvijezdu, osnivačevu amajliju. Ime ‘Christian Dior’ također je uljepšava opremu te ističe minimalistički dizajn uz pet horizontalnih pruga kontrastnih nijansi.

Kolekcija je kreirana da proslavi energiju Dior Vibe, linije koja spaja sportsku odjeću i eleganciju koju je objedinila i kroz kreativni sportski accessoriese osmislila Maria Grazia Chiuri za Dior 2022 Cruise show.

Cijene nisu još poznate, no mi se moramo našaliti i s obzirom na ime brenda zaključiti da će vas dvije Dior bučice koštati približno kao vaša godišnja članarina u teretani, no svakako će biti interesantno popratiti mišljenja prvih kupaca ove ekskluzivne linije opreme za vježbanje.

Stay tuned…