Moda

Uskoro stiže Mohito torbica s magnolijama koja će u trenu nestati s polica!

Viktoria Šafranić 20. veljače 2020.

Najljepši proljetni modni dodatak za manje od 150 kuna… Brend koji nas je prvenstveno osvojio svojom vedrinom, vibrantnim bojama i lepršavim modelima haljina, u posljedne vrijeme postao nam je još draži. Uz ležernu odjeću unutar asortimana mogu se pronaći i divni komadi za poslovni look, kao i accessories koji svakom outfitu daje elegantnu notu. Mohito […]

Najljepši proljetni modni dodatak za manje od 150 kuna…

Brend koji nas je prvenstveno osvojio svojom vedrinom, vibrantnim bojama i lepršavim modelima haljina, u posljedne vrijeme postao nam je još draži. Uz ležernu odjeću unutar asortimana mogu se pronaći i divni komadi za poslovni look, kao i accessories koji svakom outfitu daje elegantnu notu.

Mohito se osobito proslavio svojim cvjetnim uzorcima koje vješto prenosi na svaku nadolazeću kolekciju. Nova torbica ulov je mjeseca i svojim bojama i floralnim printom odagnat će svaki oblak.

Magnolije od sada istodobno možete imati u svom vrtu i na ramenu. Nebesko plava nijansa savršeno se stapa s ljubičastim i bijelim cvjetovima, a srebrni lanac dodatno naglašava eleganciju ove torbice.

Iako još uvijek nije stigla na police trgovina, sigurni smo da će se rasprodati u trenu pa ako vam je među TOP 5 koje ste vidjeli u posljednje vrijeme, čekirajte njihovu stranicu tako da je možete zgrabiti prvom prilikom.

Za više detalja o Mohito floraljnoj torbici, posjetite službenu stranicu mohito.com/hr!