FOTO by eNVy room

Moda

Uskoro se udajete? Pronašli smo najljepšu vjenčanicu na domaćoj modnoj sceni!

Daria Lovrić 09. veljače 2023.

Sviđa li se vama ovaj zanosni model?

Ako je vaš najvažniji dan u životu ispred vas vjerujemo da vas čeka mnoštvo obaveza koje vas pomalo stresiraju. Ne morate se radi toga osjećati loše – to jednostavno znači da vam je stalo da sve bude savršeno i da nismo svi rođeni organizatori.

Kupnja prstenja, pronalazak benda, bookiranje sale za vjenčanje, pozivnice, zahvalnice, vjenčanice i cipela samo su neke od stvari koje je potrebno obaviti kako biste spremni uplovili u bračne vode s ljubavi svog života.

Zvuči jednostavno, zar ne? Možda ćete dio obaveza odraditi uz pomoć budućeg muža, majke, kume, sestre ili prijateljice, međutim pronalazak prave vjenčanice koja će vam probuditi leptiriće u trbuhu je isključivo vaš zadatak. Kako bismo vas inspirirali, izdvojili smo najljepšu vjenčanicu domaćeg brenda po našem ukusu.

Škicnuli smo najpoželjniju bridal kolekciju vjenčanica na domaćoj modnoj sceni!

Prije više od desetljeća modni tandem eNVy room predstavio je prvu cjelovitu bridal kolekciju na našim prostorima i od tada nas svake godine u siječnju iznenađuje novim modelima vjenčanica, osvajajući tako srca nekih novih mladenki.

U već tradicionalnoj maniri omiljeni modni dvojac zakoračio je i u 2023. godinu. i predstavio novu kolekciju vjenčanica krojenu u paleti različitih stilova, s pregršt modela, spajajući nešto tradicionalnije siluete s inovativnim i estetski zanimljivim dizajnerskim rješenjima.

Nama je ovog puta za oko zapela božanstvena vjenčanica na jedno rame, sirena kroja.

Baš poput svih kreacija s potpisom eNVy rooma i ovaj bridal model slavi bezvremensku zavodljivost ženske siluete. Predivna vjenčanica ukrašena je predimenzioniranom mašnom na lijevom ramenu, a razigranost donosi poigravanje asimetrijom što je svojstveno za eNVy room modele.

Ostatak kolekcije čine modeli različitih dužina u bogatoj paleti materijala koju čine svileni saten, crep organza, viskozni cadi, svileni cadi, čipke izvezene kristalima, resasti materijali od niski kristala, organza s reljefnim motivima, eko perje i plisse.

Odlučite li svoju vjenčanicu iz snova potražiti u eNVy room ateljeu, na adresi Vlaška ulica 68 u Zagrebu, osobno će vas dočekati dizajneri. Svojim savjetima, koje temelje na bogatom iskustvu, pomoći će vam da odaberete savršeni model te će se posebno pobrinuti da se pritom osjećate ugodno i opušteno.