Zabava

Uskoro se udajete? Ne propustite organizirati djevojačku večer uz ove originalne dekoracije!

Viktoria Šafranić 07. rujna 2020.

Uz ovaj chic accessories, bit će to noć za pamćenje...

Prije nego što uplovi u bračne vode i postane žena, svaka djevojka zaslužuje imati proslavu kojom će obilježiti svoje mladenačke dane.

Riječ je naravno o djevojačkoj večeri koju buduća mlada planira zajedno sa svojim najdražim prijateljicama, kako bi proslavila posljednje dane ludog i nezaboravnog ‘samačkog’ života.

Posljednjih godina uistinu imamo mogućnost organizirati party iz snova, jer se na tržištu može pronaći pregršt rekvizita, čak toliko da ponekad jednostavno ne možemo odlučiti čime ćemo uveličati ovu tematsku večer.

Trendovi se mijenjaju, no neke stvari već su godinama aktualne. Od divnih balona, zatim vea s natpisom ‘Bride to be’, lenti, tanjura, čaša, salveta, narukvica – ponuda je zaista impresivna.

Na poznatom britanskom web shopu za dekoracije pod nazivom ‘Ginger Ray’ pronašli smo jedinstvene primjere koji ne samo da će biti savršen dekor za interijer ili eksterijer, već su i najposebniji accessories za okidanje Instagram selfija.

Možda ćete neke stvari iz vaše djevojačke večeri htjeti zadržati samo za sebe i svoje BFF, no sigurni smo da ćete barem na početku zabilježiti fotografiju koja će se ubrzo pojaviti na društvenim mrežama.

Ta posebna noć uvijek će vam ostati u srcu kao draga uspomena na mladenačke dane, stoga ne propustite na vrijeme nabaviti sve što je potrebno za party o kojem će se pričati.

Ako u se i vas jednako dojmovi Ginger Ray dekoracije za djevojačku večer, zavirite u njihov web gdje vas očekuje još mnogo više cool rekvizita.