FOTO by Instagram @salajland

Zabava

Uskoro se otvara najljepša božićna bajka u Lijepoj našoj!

Krešimir Šustić 15. studenoga 2020.

I ove godine ćemo uživati u milijunima šarenih lampica koje stvaraju najčarobniju priču

Zadnjih dvadesetak godina svijet kao da je poludio za božićnim blagdanima, što možemo vidjeti iz brojnih primjera raskošno ukrašenih izloga trgovina, kafića, kuća…

Tako početkom mjeseca studenog svjedočimo masovnom podizanju pozitivne energije čim radijske postaje počnu puštati najljepše božićne pjesme, tv kuće filmove, a trgovine uvrštavati prigodne artikle.

No, najdraže nam je vidjeti kako trgovi, ulice i gradski parkovi zablistaju u milijunima šarenih lampica kako bi nam se oko srca stvorio topli osjećaj i pravi blagdanski duh.

Osim toga, u Lijepoj Našoj postoji jedna posebna obitelj koja je svoju strast pretvorila u pravu zabavu i business, te su samim time svoj dom pretvorili u nezaobilazno odredište.

Naravno, riječ je o Salajima, koji svake godine svoje popularno imanje otvaraju za radoznale posjetioce koji imaju prilike uživati u pravom božićnom raskošu.

Bajkovita priča definitivno ostaje zauvijek urezana u sjećanje, budi dijete u nama, a našim najmlađima omogućuje da dožive čaroliju koja se pamti.

Kotač starog mlina, 2000 stabala, drvene kućice, mostovi i puteljci koji su ukrašeni s čak pet milijuna šarenih lampica izgledaju veličanstveno i uistinu magično, pogotovo kada snježni pokrivač prekrije površinu zemlje.

Ova turbulentna godina bit će začinjena čarobnom atmosferom koju ćete moći doživjeti od 27.studenog pa sve do 9. siječnja na ovoj atraktivnoj lokaciji.