FOTO by IMDb

Film

Uskoro nam u kina dolazi “Downtown Abbey: A New Era”

admin 17. veljače 2022.

Izašao je i prvi trailer

Nakon što su se iz filmske produkcijske kuće Focus Features nekoliko mjeseci svojim kratkim teaserima igrali sa živcima svih fanova, napokon su objavili i prvi službeni trailer za film “Downtown Abbey: A New Era“.

Izgleda de će nastavak dugometražne adaptacije omiljene serije imati dvije glavne radnje. Jedna će radnja biti ispunjena misterijem i napetim situacijama, dok će u drugoj biti fokus na vjenčanju.

Pogledajte dugoočekivani trailer:

U traileru vidimo glavu obitelji Crawley s imanja Grantham na jugu Francuske, gdje udovica grofice Maggie Smith nasljeđuje vilu od nekoga iz svoje “misteriozne prošlosti”. Njezin šokirani rođak pita se tko je taj tajanstveni muškarac i je li njegova baka ikada pomislila da odbije kuću? Na to ona odgovara:”Izgledam li kao da bih odbila vilu na jugu Francuske?”

Originalna glavna glumačka postava vraća se i u drugom filmu uključujući Smitha, Hugha Bonnevillea, Michelle Dockery, Elizabeth McGovern, Jima Cartera, Brendana Coylea, Kevina Doylea, Joanne Froggatt, Roberta James-Collera, Phyllisa Logana, Sophie McSheru, Tuppence Middleton, Lesley Nicol, Imeldu Staunton i Penelope Wilton. Novi glumci su Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye i Dominic West.

S ponekom odgodom početka prikazivanja ovaj film dolazi u kina početkom svibnja i vjerujemo da će ispuniti sva očekivanja fanova ovog popularnog naslova.