FOTO by IMDb

Film

Uskoro nam dolazi serija “Kad jaganjci utihnu”

admin 11. prosinca 2020.

Detektivku Clarice utjelovila je Rebecca Breeds iz serije "Slatke male lažljivice"

Svi ljubitelji napetih trilera sa snažnim želucem uskoro će uživati u novoj CBS seriji koju s nestrpljenjem iščekujemo. Ako ste film “Kad jaganjci utihnu” pogledali u jednom dahu, ovu ćete seriju pratiti u istom tonu, prepunu napetih i “scary” scena.

Photo: IMDb

Kad jaganjci utihnu (eng. The Silence of the Lambs) je američki triler Jonathana Demmea iz 1991. s Jodie Foster i Anthonyjem Hopkinsom u glavnim ulogama. Temeljen je na romanu Thomasa Harrisa, njegovom drugom djelu o dr. Hannibalu Lecteru, briljantnom psihijatru i kanibalu-serijskom ubojici. U filmu, Clarice Starling, mlada agentica FBI-ja, poslana je zatvorenom Lecteru kako bi ga upitala za stručni savjet u vezi hvatanja serijskog ubojice, zvanog Buffalo Bill, koji otima žene i skida im kožu. Film je osvojio pet Oscara, uključujući onaj za najbolji film kao jedini horor film koji je osvojio glavnu nagradu.

Photo: IMDb

Zvijezdu serije, Clarice, glumit će Rebecca Breeds, ista ona koju smo s užitkom gledali u seriji “Slatke male lažljivice“. Iako će biti teško zamijeniti Jodie Foster i Julianne Moore vjerujemo da će mlada glumica opravdati povjerenje redatelja.

Serija će pratiti radnju u kojoj Clarice nastavlja tragati za serijskim ubojicama i seksualnim grabežljivcima, a radnja će biti postavljena godinu dana nakon događaja iz originalnog filma.

Photo: IMDb

Nadamo se da će serija opravdati sva očekivanja i da ćemo jednim zatvorenim okom gledati napetu radnju koja nas očekuje u ovoj triler seriji.

Prikazivanje kreće od veljače iduće godine.