FOTO by IMDb

Film

Uskoro nam dolazi 7. sezona serije “Young Sheldon”

admin 25. siječnja 2024.

Je li smrt Georgea neizbježna?

Izuzetno popularan spinoff serije “Teorija velikog praska“, serija “Mladi Sheldon” do sada je imala šest uspješnih sezona, a nadolazeća 7. sezona trebala bi biti najuzbudljivija do sada.

Young Sheldon sedma sezona
Foto: Netflix

Debitirajući 2017., radnja prati Sheldona Coopera koji odrasta u svom malom rodnom gradu u Teksasu kasnih 80-ih i ranih 90-ih.

Kao i u seriji “Teorija velikog praska” veliki dio humora ove serije proizlazi iz Sheldonovih interakcija s vanjskim svijetom, a spinoff serija dopire do srži njegovog karaktera.

Young Sheldon sedma sezona
Foto: Netflix

Za vrijeme prikazivanja serija je uživala u ugodnim i relativno pozitivnim reakcijama kritičara.

Najveća snaga serije je njeno pripovijedanje i obiteljska dinamika unutar kućanstva Cooperovih, a glumačka postava odaje počast svojim kolegama iz “Teorije velikog praska“.

Young Sheldon sedma sezona
Foto: Netflix

Prije par dana objavljen je i trailer u kojem se nagoviješta veliki sukob. Iako trailer nije sveobuhvatni pregled sezone vidljivo je kako se naglašava nadolazeći sukob Sheldona i njegove majke Mary oko važnog putovanja u Njemačku.

Young Sheldon sedma sezona
Foto: Netflix

Tijekom dosadašnjih šest sezona serija je izgradila omiljenu glumačku postavu likova koji će se, prema svemu sudeći, pojaviti i u sedmoj sezoni. 

Budući da je 7. sezona posljednja možemo očekivati i povratak nekih likova koji su obilježili prethodne epizode. Sedma sezona serije “Mladi Sheldon” s prikazivanjem starta 15. veljače na Netflixu.