FOTO by Netflix

Film

Uskoro gledamo finalnu sezonu serije “Dead to Me”

admin 31. kolovoza 2022.

Nakon više od dvije godine dolazi treća sezona

Pandemija i odgode snimanja poremetile su naš ritam gledanja i uživanja u omiljenim serijama. Jedan od najboljih primjera je popularna “Stranger Things” serija gdje smo u prvoj sezoni gledali klince ne bi li već u četvrtoj sezoni ti isti klinci već bili skoro odrasli ljudi. Ovom brzinom snimanja sve nas je strah kako će izgledati u petoj sezoni.

Jedna od serija koja ima sličnu sudbinu kao “Stranger Things” je i serija “Dead To Me” koja je posljednju epizodu druge sezone izbacila u svibnju 2020. godine. Nakon što je početkom godine završeno snimanje serija je poslana na postprodukciju te se očekivalo da ćemo ju gledati za vrijeme ljetnog godišnjeg odmora.

Dead To Me treća sezona
Dead To Me treća sezona

Sve se odgodilo za jesen i potvrđeno je da seriju gledamo u studenom

Priča o povezivanju i prijateljstvu dvije ožalošćene žene, Christine Applegate i Linda Cardellini skriva napetu radnju. Nakon što su se upoznale na terapiji klupko oko ubojstva muža jedne od njih počinje se raspetljavati.

Svoju napetu radnju druga sezona serije privukla je preko 30 milijuna gledatelja, a tvorci serije Liz Feldman, Will Farell, Jessica Elbaum i Adam McKay spremni su zakuhati stvari za posljednju sezonu. Dinamika glume između Christine Applegate i Linde Cardellini čini dušu serije, a njihova kemija stvorila je jednu odličnu srcedrapateljsku dramu s elementima crnog humora.

Dead To Me treća sezona

Što nas čeka u posljednjoj sezoni?

Ben, koji je navodno krenuo identificirati tijelo svog mrtvog brata Stevea, na raskrižju je udario u auto u kojem su bile Jen i Judy. Jen i Judy su pri svijesti, ali nije jasno kakvih su razmjera njihove ozljede. Ako saznaju da je Ben vozač koji ih je udario, možemo očekivati neugodan sukob između njih.

Dead To Me treća sezona

Nakon što je pretražio Judynu sobu u potrazi za travom, Charlie pronalazi pismo koje je njegova majka napisala za Judy. Nije otkriveno je li Charlie doista pročitao pismo, ali ako jest, onda je sigurno saznao za Judynu umiješanost u očevu smrt u nesreći. Charlie se pokazao kao iznimno buntovan, pa je vrlo lako moguće da bi mogle pasti i neke ucjene.

Dead To Me treća sezona

Jen je bila spremna suočiti se s posljedicama Steveova ubojstva i sve je priznala detektivu Perezu. Ali nakon što nisu uspjeli pronaći tijelo Perez ju je pustio na slobodu. Charlie ima pismo, Jen je sve priznala Perezu, a Steveovo tijelo je pronađeno, drugim riječima – postoje mnoge niti na mreži koje bi mogle dovesti sve do uhićenja Jen.

Dead To Me treća sezona

Čeka nas napet rasplet, a mi jedva čekamo više informacija o finalnoj sezoni ove uzbudljive serije.