FOTO by Instagram @ursulolita

Poznati

Úrsula Corberó krasi rujansku naslovnicu Vogue España

admin 11. kolovoza 2021.

Crveni outfit pljačkaša s malih ekrana zamijenila je haljinom dostojne crvenog tepiha

I dok s nestrpljenjem iščekujemo posljednju sezonu serije La Casa de Papel, glavna glumica Úrsula Corberó aka Tokio punom parom radi na novim projektima.

Jedan od njih je priprema za rujansko izdanje časopisa Vogue Spain u kojem će krasiti naslovnicu i predstaviti neke nove trendove koji nas očekuju u nadolazećoj sezoni.

Van planetarne slave koju joj je donijela uloga Tokio u seriji La Casa de Papel Úrsula Corberó trenutno radi na promociji filma Zmijske oči: G.I. Joe Origins u kojem glumi barunicu.

Foto: IMDb

Kako se u modnim krugovima rujan naziva i početkom modnog ciklusa isti je postao inspiracija za mnoge dizajnere i umjetnike.

Suradnja između Miuccie Prade i Rafa Simonsa jedna je od upečatljivijih i nakon dvije godine suradnje ovaj dvojac je spreman još jednom uspješno integrirati Pradin kreativni pravac.

Ni sama glumica nije krila uzbuđenje novim projektom i novim izazovima.

Hvala ti živote što si mi omogući oda radim ono što volim i što mi nastavljaš ispunjavati snove. Hvala puno @voguespain na ovoj spektakularnoj naslovnici #VogueSeptember. Hvala @txemayeste što ste mi dopustili da budem dio vaše umjetnosti, i beskrajno hvala @inchisandrose što ste me tako dobro razumjeli i s toliko strasti se posvetili svom poslu. Obožavam vas. Uvijek zahvalna svom timu i svima koji ovo čitaju. Kakvo uzbuđenje!” – napisala je Úrsula uz Instagram objavu na svom profilu.

Brojka od skoro milijun lajkova dokaz je da glumica uživa u svojoj popularnosti, a komentari pohvale naslovnice samo su potvrda da se osim u glumačkim vodama Úrsula jednako dobro snalazi i u onim modnim.