FOTO by Second Chance Pet Adoption League

Ljubimci

Urnebesno iskren oglas za posvojenje “demonske” Chihuahue

admin 14. travnja 2021.

"Prancer voli samo žene. Mrzi muškarce više no što ih mrze žene. Ne voli djecu niti druge životinje..."

Vlasnica psa iz New Jerseya objavila je komičan oglas za posvojenje svoje, kako je naziva, Chihuahue iz pakla. Kao i svaki kreator oglasa, imala je plan malo uljepšati stvari, ali je na kraju shvatila da to nema smisla te odlučila plasirati tekst bez dlake na jeziku.

Stvarno sam se trudila i dala sve od sebe da udomim svog Prancera, ali njegov karakter jednostavno odbija svakog novog vlasnika. Kada bih me novi potencijalni vlasnici nazvali, lagala sam da se radi o mirnom kućnom psu, no čim bi došlo do prvog kontakta Prancer je pokazao o kakvom se zapravo psu radi” – izjavila je vlasnica Tyfanee Fortuna.

Prancer je neurotična Chihuahua koja mrzi sve što postoji. On je kombinacija nervoze i bahatosti koji, kada mu nešto ne odgovara odmah, pokazuje svoje zube. Moja je greška što ga nisam na vrijeme socijalizirala, ali starija gospođa od koje sam ga dobila nikad ga nije dresirala te ga je smatrala članom obitelji. Kada sam ga prvi put vidjela imao je maleni džemper od kašmira, zvončić oko vrata, i zlobu u očima, ali odlučila sam ga uzeti i pokušati od njega napraviti normalnog psa. On je iskoristio svu moju dobrotu i pretvorio se u malenog čangrizavog Gremlina koji nikog ne voli” – nastavlja objašnjavati vlasnica.

Voli se voziti u autu, ali ne voli ostajati sam kod kuće. Ukoliko ostane sam budite spremni da će izgristi i uništiti sve što mu dođe pred njušku. Bilo bi dobro da nemate druge životinje jer Prancer ne voli druge životinje. Idealno bi bilo da živite u kući i da nemate susjede koji žive blizu vas, jer Panzer ne voli susjede. Prancer sada ima dvije godine, a živi otprilike dvadeset. Ako mislite da imate snage preuzeti odgovornost za ovog malog demona molim da se javite udruzi Second Chance Pet Adoption League – zaključila je u oglasu Tyfanee Fortuna.

Svi vi koji imate Chihuahue znate o kakvim je psima riječ, a Prancer je kombinacija svih njihovih mana puta bezbroj.

Zahvaljujući društvenim mrežama nije dugo trebalo da oglas za posvojenje pročita velik broj ljudi koji su ga s preko 50 000 dijeljenja učinili viralnim.

Nadamo se da će barem netko od njih staviti sve mane na stranu i shvatiti da u Pranceru dobiva čangrizavog prijatelja za čitav život.