Film

Urnebesna komedija CHIPS dolazi u naša kina!

Viktoria Šafranić 22. ožujka 2017.

Akcijska komedija koja će vas nasmijati do suza

Komedija Chips  – Što se dogodi kada sparite bivšu polomljenu zvijezdu X-Gamesa ovisnog o lijekovima protiv bolova i pretjerano samouvjerenog tajnog FBI agenta opsjednutog seksom, date svakom značku i motor i pustite ih na osunčane ceste Južne Kalifornije?

Dogodi se CHIPS.

Komedija Chips

Štoviše, ako ste scenarist i redatelj Dax Shepard, napravite buddy cop komediju koja pršti od akcije, vratolomija i humora s oznakom R. Shepard također glumi Jona uz Michaela Peñau koji je u ulozi njegovog partnera Poncha. U filmu „CHIPS” također glume Rosa Salazar (“Insurgent”), Adam Brody (“Think Like a Man Too”), Kristen Bell (“Bad Moms”) i Vincent D’Onofrio (“Jurassic World”). Jon Baker (Shepard) i Frank “Ponch” Poncherello (Peña) upravo su se pridružili Kalifornijskoj cestovnoj patroli (CHP) u Los Angelesu, ali iz posve različitih razloga. Baker je bivši profesionalni vozač motora koji pokušava ponovno dovesti u red svoj brak i svoj život. Poncherello je arogantni tajni FBI agent koji istražuje višemilijunsku pljačku koja bi mogla biti organizirana iznutra – unutar CHP-a. Sretna dobitnica je Sandra Kovač. Čestitamo i molimo da nam se javi na viktoria@elegant.hr!

Komedija Chips

„Ovo je priča o dvojici vrlo različitih tipova s jako različitim ciljevima i vještinama, koji moraju naučiti biti partneri, pomoći jedan drugome te povjeriti jedan drugom svoj život”, kaže Shepard. „U filmu ima golotinje i epskih potjera, uništavanja i eksplozija. Akcija je stvarna, vratolomije su stvarne i borbe su skoro stvarne.” Neiskusni novajlija i otvrdnuli okorjeli profesionalac se udružuju, no češće se sukobljavaju nego što uspijevaju uspješno funkcionirati pa im baš i nije lako biti partnerima. No, s Bakerovom jedinstvenom vještinom vožnje motora i Ponchovim iskustvom možda bi i moglo upaliti…ako prije ne izlude jedan drugoga. Komedija Chips.

Komedija Chips

Buddy cop komediju CHIPS, u distribuciji Blitza, pogledajte od 23. ožujka u svim kinima.

Video najavu možete pogledati ovdje:

#komična IGRA DARIVANJA

U suradnji sa CineStar Cinemas Hrvatska, jednu sretnu čitateljicu nagrađujemo s dvije ulaznice za urnebesnu komediju “Chips”. Vaš zadatak je:

1. Like na Elegant.hr
2. Like i Share na FB objavu
3. Na FB u komentaru ispod objave tagiraj osobu kojoj je potrebno malo smijeha

Igra darivanja traje do 26.03. do 19h. Sretno!