FOTO by Instagram @salmahayek

Poznati

Urnebesan video u kojem Angelina Jolie gura glavu Salme Hayek u rođendansku tortu!

Viktoria Šafranić 06. rujna 2021.

Zvijezde Eternalsa zajedno su proslavile 55. rođendan božanstvene Salme Hayek...

Sviđa nam se ovo najnovije holivudsko prijateljstvo. Izgleda da su poznate glumice Angelina Jolie i Salma Hayek zaista kliknule, sudeći prema videu koji je objavljen prošlog tjedna, a koji je pregledan preko 4 milijuna puta.

Salma Hayek upravo je proslavila 55. rođendan uz malu pomoć prijateljice Angeline Jolie. Jedan dan nakon svog rođendana, točnije 2. rujna, atraktivna glumica je podijelila video na kojem se vidi kako glavna zvijezda ‘Maleficenta’ prisustvuje veselom okupljanju zajedno s obitelji i prijateljima.

U isječku Jolie oklijeva dok joj Hayek pokazuje kako izvesti meksičku tradiciju “mordida”, kada odjednom Angelina gurne slavljeničko lice u rođendansku tortu.

Jolie nosi crno odijelo s čipkom, dok je Hayek odjevena u metalni kombinezon i crne gležnjače. Odlično izgledaju ovako opuštene i drago nam je da su za njih godine samo broj i da se uvijek znaju dobro zabavljati.

Čini se da su Jolie i Hayek postale bliske prijateljice dok su snimale nadolazeći film redatelja Chloe Zhao, MCU, Eternals, čija se radnja bazira na superjunacima, a koji je temeljen na istoimenoj utrci Marvel Comics.

Hayek je o svom iskustvu snimanja s glumačkom ekipom progovorila na Instagramu još u prosincu 2019. gdje je pozirala zajedno s Angelinom Jolie i glumcem iz filma ‘The Lovebirds’ – Kumailom Nanjianijem.