FOTO by Stradivarius

Moda

Urbani Stradivaius blejzeri zbog kojih se veselimo slojevitom odijevanju

Krešimir Šustić 02. rujna 2020.

Vrijeme je da obnovimo garderobu novim modelima velikog klasika

Dok laganim koracima krećemo u novu modnu sezonu, većina brendova predstavila je svoje novitete u kojima ćemo s ponosom osvajati svijet oko sebe.

Dolaskom hladnijih dana i nižih temperatura, posežemo malo dublje u naše ormare, kako bi izvukli sve one toplije komade koje posjedujemo u garderobi.

229,90 kn

Svima nam je jasno da se polako prebacujemo na slojevito odijevanje koje od nas iziskuje da se vratimo klasicima kao što su kaputi, baloneri i svima dobro znani, blejzeri.

Iako su svoju veliku popularnost stekli u 80-im godinama prošloga stoljeća, neko vrijeme nisu bili toliko aktualni na modnoj sceni, ali zadnjih nekoliko sezona vratili su se u modni svijet kako bi potvrdili svoj status.

229,90 kn

Tako ih često imamo prilike vidjeti na fotkama nekih od najpoznatijih trendseterica, koje ih uvrštavaju u razne kombinacije, od onih casual i streetstyle, pa sve do poslovnih i elegantnijih.

Brend Stradivarius u jesenskoj kolekciji donosi bogatu paletu boja. Od klasične crne, neutralne sive, smeđe, ali i popularnog kariranog uzorka, koji je vječni hit među klasicima.

229,90 kn

Odlično se mogu kombinirati s trapericama, hlačama A kroja, suknjama, haljinama, ali mogu i poslužiti kao odjevni predmet koji ćemo samo prebaciti preko ramena.

Donose urbani stil i eleganciju, stoga ih s lakoćom možemo odjenuti za nove poslovne pobjede, odlazak na kavu i večernje šetnje gradom uz upečatljiv primjerak torbice.

279,90 kn

Ako još niste nabavili barem jedan, pravo je vrijeme da se bacite u potragu za onim koji vam najviše odgovara, neovisno o tome preferirate li više oversized model ili one klasične s gumbima.

279,90 kn