Urbani brand Player Zone odnedavno u State of Style concept storeu!

Viktoria Mikulić 19. travnja 2017.

Unisex kreacije koje će vas naprosto oduševiti!

Concept store State of Style, koji je u svom unikatno uređenom interijeru ugostio dizajnere kao što su KLISAB, Sonja Lamut, Rugsack, FAKE, Bomber, ABA, Papirflay, ATB by Antun Tin Brišar, Urban Watch te dva svjetski poznata streetwear branda – Boy London i Black Boy Place, u svoju je ponudu uvrstio još jedan zanimljivi modni brand iz Hrvatske. Player Zone koji svojim unisex kreacijama oduševljava mlade zaljubljenike u urbani stil potpuno se uklopio u S.O.S. modnu meku kojoj je glavna politika unisex – stav da ne postoji razlika između muške i ženske odjeće. Sretna dobitnica crne majice branda Player Zone je Ivana Kuna. Čestitamo i molimo da nam se javi na viktoria@elegant.hr!

Ambiciozni dvojac, Andriana Gazić i Antun Tin Brišar, koji stoje iza modne priče concepta storea u Radićevoj ulici 12 stvorili su kombinaciju najboljeg od domaćeg dizajna i stranih brandova te tako privukli brojnu modnu publiku. Ljubitelje otkačenog stila i mode s upečatljivim potpisom sada će sigurno razveseliti i vijest o novom brandu Player Zone.

#unisex IGRA DARIVANJA

U suradnji sa State Of Style, darujemo vas s urbanom majicom branda Player Zone. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.