Obuća

Upravo pristigle Tommy Hilfiger platforme ostavile su nas bez teksta!

Viktoria Mikulić 05. veljače 2020.

Ove cipele i sandale na punu petu tek su djelomičan uvid u proljetnu kolekciju...

Vikend je bio prepun obećanja, čak toliko da smo planirali prenamjeniti garderobu, no već početkom tjedna ponovno nas je dočekalo tmurno vrijeme popraćeno vjetrom.

Odmah nam je splasnulo raspoloženje koje je rezultiralo time da najradije ne bismo izlazili iz kuće dok ponovno ne zatopli. No želje su jedno, a realnost drugo. Nažalost moramo još malo izdržati i strpjeti se dok konačno nećemo moći uživati u laganijoj odjeći i obući.

Tommy Hilfiger itekako nas je oraspoložio pristiglim novitetima. Ovo je tek maleni sneek peak u proljetnu kolekciju, no sasvim dovoljan da nam izmami osmijeh na licu. Njihove platforme nezaobilazan su komad obuće koji garantira udobnost i bezvremensku eleganciju.

Ugodnije za nošenje od običnih potpetica, a jednako atraktivne na nozi, sandale i cipele na punu petu i ovog će proljeća biti HIT, a posebice one s potpisom Tommy Hilfigera. Svaka žena koja ih je barem jednom obukla zna o čemu pričamo.

Uz već viđene modele u bijeloj, crnoj, plavoj i crvenoj boji, novost su neodoljiva paleta nijansi poput tirkizne i breskvaste. Jeste li više za one s otvorenim prstom i petom ili potpuno zatvorene, odluka je na vama.

€79.90

€89.90

€79.90

€89.90

€89.90

€79.90

€79.90

€79.90

€79.90

 

 

Ako je i vama srce zatitralo čim ste ih ugledali, nemamo vam što drugo reći nego da počnete štedjeti jer proljeće bi nam uskoro moglo pokucati na vrata…

Dostupne veličine Tommy Hilfiger platformi potražite na LINKU.