FOTO by Blitz

Film

Upravo je stigao trailer ekranizacije Stephena Kinga – BOOGEYMAN

admin 18. travnja 2023.

Film koji je toliko strašan da su neke scene morale biti promijenjene

Predstavljamo zastrašujući trailer i plakat filma “Boogeyman” studija 20th Century u distribuciji Blitz filma. Horor-triler temeljen na bestseleru Stephena Kinga stiže u kina 1.lipnja.

Srednjoškolka Sadie Harper i njezina mlađa sestra Sawyer tuguju za svojom nedavno preminulom majkom, a njihov otac Will, koji je ujedno i terapeut, nosi se s vlastitom boli.

Kad se jedan od Willovih pacijenata neočekivano pojavi u njihovom domu, ostavlja za sobom zastrašujući nadnaravni entitet koji lovi obitelji i hrani se patnjom svojih žrtava.

“Živo se sjećam užasa koji sam osjećao čitajući Kingovu kratku priču kao dijete, i upravo sam taj osjećaj straha iz djetinjstva htio potaknuti u kinima diljem svijeta. Ovaj je film napravljen u suradnji s nevjerojatno talentiranim timom kreativaca, a temeljen je na prekrasnim izvedbama naše nevjerojatne glumačke postave – doista sam zadivljen njima. Nevjerojatno smo ponosni na ovaj film i jedva čekamo da vam svima damo razlog da se ponovno bojite mraka.” – izjavio je redatelj Rob Savage uoči objave trailera filma.

U razgovoru za Empire, redatelj je otkrio da je postojala jedna scena u filmu koja je toliko uplašila publiku na testnim projekcijama da ju je morao promijeniti.

Za scenarij su zaslužni Mark Heyman, poznat kao scenarist filma “Black Swan” te Scott Beck i Bryan Woods, dvojac zaslužan za “A Quiet Place”. Glumačku ekipu čine Sophie Thatcher, Chris Messina, Vivien Lyra Blair, Marin Ireland, Madison Hu, LisaGay Hamilton i David Dastmalchian.

Upravo je stigao trailer ekranizacije Stephena Kinga BOOGEYMAN.

Pogledajte trailer i ne zaboravite pogledati ispod kreveta prije spavanja.