FOTO by Disney+

Film

Upravo je pušten Hocus Pocus 2

admin 30. rujna 2022.

Najbolji izbor za gledanje ovog vikenda

Vrijeme je da pripremite sol i krenete raditi zaštitne krugove jer, na užas ili radost, sestre Sanderson su se vratile. Zvijezde Bette Midler, Sarah Jessica Parker i Kathy Najimy repriziraju svoje uloge u filmu kao tri vještice spremne da isišu duše iz djece Salema u Massachusettsu kako bi ostvarile svoju vječnu mladost.

Hocus Pocus 2
Foto: DIsney+

Hocus Pocus smatra se jednim od najboljih filmskih izbora za Noć vještica stoga ne čudi da su i iz Disneya uzbuđeni što će nakon skoro 30 godina opet zasjati u punom sjaju.

Hocus Pocus 2
Foto: DIsney+

U svibnju 2022. Disney je najavio da će Hocus Pocus 2 debitirati na Disney+ 30. rujna. Ako pogledate na kalendar shvatit ćete da ste upravo dobili najbolji vikend prijedlog koji ćete gledati sa svojom obitelji. 

Foto: DIsney+

Službeni sinopsis za film kaže: “Prošlo je 29 godina otkako je netko zapalio Crnu plamenu svijeću i uskrsnuo tri sestre iz 17. stoljeća, a one traže osvetu. Sada je na troje srednjoškolaca da spriječe halapljive vještice da izazovu novu vrstu pustošenja u Salemu prije zore na Noć svetih.”

Na koji način će se ponovno vratiti i zavladati terorom u Salemu nakon što se pretvore u prah, još uvijek je velika misterija – ali u svakom slučaju, oduševljeni smo što ih opet gledamo.