FOTO by MARS

Zabava

Upoznajte Purple M&M – prvi ženski M&M u obliku kikirikija

admin 03. listopada 2022.

Nakon dugo vremena M&M obogatio svoju šarenu obitelj

M&M proširuje svoju ekipu i dovodi novog stalnog člana svoje šarene obitelji. Već smo upoznali i zavoljeli crveni, narančasti, zeleni, plavi, žuti i smeđi, a sada je nova boja u trendu – ljubičasta!

Ljubičasti M&M je treća po redu ženska članica na popisu uz Zeleni i Smeđi, ali je prvi ženski M&M u obliku kikirikija.

Foto: MARS

No dolazak novog M&M bombona samo je rasplamsao vatru ljubitelja koji su na društvenim mrežama izrazili svoje mišljenje.

ljubičasti M&M bombon
Foto: MARS

“Zašto M&M’s ne mogu biti samo slatkiši kako je i zamišljeno. Treba li sve biti u ljudskim oblicima?”, “Kakva je ovo glupa priča, to je samo obični ljubičasti bombon.”, “Saberite se, pričamo o običnom slatkišu“.

ljubičasti M&M bombon
Foto: MARS

M&M-ova matična tvrtka Mars napisala je o tekst o osobnosti novog bombona na svojoj web stranici, a glasi: “Dizajnirana da predstavlja prihvaćanje i inkluzivnost, naša najnovija članica poznata je po svom iskrenom samoizražavanju. Jaka samosvijest, autentičnost i samopouzdanje pokretačke su snage ljubičastog bombona.”

Foto: MARS

Jane Hwang, globalna potpredsjednica tvrtke Mars Wrigley, dodala je: “Postoji toliko toga zajedničkog u karakteru “ljubičaste” gdje se mnogi mogu prepoznati, uključujući njezinu spremnost da prigrli sebe. Naš novi karakter nas podsjeća da slavimo ono što nas čini jedinstvenima”.

Kako bi obilježili najavu, tvrtka je objavila kratki video za novu pripadnicu M&M obitelji – ‘I’m Just Gonna Be Me‘.