Odjeća

Upoznajte osnivačice uspješnog brenda Desiinia Dizajn!

Viktoria Šafranić 15. ožujka 2017.

Jednostavni, lepršavi krojevi definitivno su must have ovog proljeća!

Desiinia Dizajn – Diplomirane ekonomistice iz Osijeka i prije svega dvije sestre, Nikolina i Anja iz Osijeka osnivačice su modnog brenda Desiinia dizajn. Kao i većina mladih kreativnih umova, ove dvije ambiciozne djevojke krenule su vrlo spontano s izradom odjevnih predmeta. U početku je to više bio hobi, odnosno izrađivale su kojekakve stvarčice, haljine, majice za vlastite potrebe. Budući da se ljudima u njihovoj blizini jako svidjelo ono što rade, došle su na ideju da to prikažu i široj javnosti. I tako je sve krenulo…prije dvije godine vrijedne sestre bacile su se na posao. Prvo su morale osmisliti zvučno ime koje će ih predstavljati u njihovoj karijeri. Zatim su napravile Facebook i Instagram stranicu te počele osmišljavati razne modele. Prema broju pratitelja na Facebooku, točnije njih 51.212, s velikom sigurnošću se može reći da su uspjele. Desiinia Dizajn.

Desiinia Dizajn

Haljine koje izrađuju uglavnom su jednostavnog kroja i  dizajna, bogate volanima,  a ono što je najvažnije ugodne su i nosive u svakim prigodama. Uvijek kod stvaranja novog modela, vode se ciljem da se svaka osoba osjeća ugodno i samopouzdano noseći Desiiniu. Sretna dobitnica je Lara Horvat. Čestitamo i molimo da nam se javi na viktoria@elegant.hr!

Desiinia je postala prepoznatljiva i po puder rozoj boji, koju Nikolina i Ana obožavaju, a i mnoge njihove klijentice upravo tu boju preferiraju.

Desiinia Dizajn

Upornost, trud, doza kreativnosti i ljubav prema onome što rade glavni su razlozi zašto ove dvije sestre tako uspješno posluju, a zadovoljstvo njihovih klijentica samo im je vjetar u leđa za dodatnu motivaciju u radu. Desiinia Dizajn.

Desiinia Dizajn

 

IGRA DARIVANJA

U suradnji s modnim brendom Desiinia Dizajn, jednu sretnu čitateljicu darujemo haljinom (veličina M) s naslovne fotografije iz nove proljetne kolekcije. Što trebaš učiniti:

  1. Like na Elegant.hr
  2. Like i Share na FB objavu
  3. Like na Desiinia Dizajn

Igra darivanja traje do ponedjeljka, 20.03. do 12h. Sretno!