FOTO by Eho gift shop

Moda

Upoznajte domaću modnu web trgovinu s kršćanskom tematikom!

Viktoria Mikulić 11. veljače 2021.

Uz molitvu, evo zanimljivog načina kako evangelizirati obitelj i prijatelje…

Božju poruku oduvijek imamo priliku slušati na misi, no ako vam odlazak u crkvu nije dovoljan i jedni ste od onih koji imaju potrebu Svetu riječ prenositi dalje i svakodnevno širiti tu bezuvjetnu ljubav, onda dopustite da vam predstavimo Eho gift shop.

Riječ je o domaćoj online trgovini s cool stvarčicama posvećenim Bogu koji su među prvima krenuli s kršćanskom tematikom. Sve je krenulo prije godinu i pol, a otkrili su nam kako je  do tada bilo gotovo nemoguće pronaći sličnu tematiku na domaćem tržištu.

Njihova početna vizija je bila da „Eho“ postane brand. 

Kad netko zatreba poklon za prvu pričest/krizmu/rođendan/neku drugu prigodu, da pomisli „Eho gift shop“!

Ovaj web shop zaista se razlikuje od svega dosadašnjeg i na jedan originalan način čini promjenu u svijetu, no da ne duljimo, uvjerit ćete se i sami.

Isus je lav iz plemena Judina! »Ne plači! Evo, pobijedi Lav iz plemena Judina, Korijen Davidov, on će otvoriti knjigu i sedam pečata njezinih.« (Otk 5,5)

Ta prekrasna i snažna istina nadahnula je ove kreativce da osmisle simpatičan dizajn na majicama, da svi znaju tko je najsnažniji! One dolaze u nekoliko izdanja – kratki ili dugi rukav, hoodica ili debela majica, crna, bijela, siva ili plava, unutar novog lookbooka krije se za svakoga ponešto.

Osim toga, unutar njihovog asortimana mogu se pronaći poučne knjige, dnevnik, maskice za mobitel, ruksaci i sličan accessories s motivima Božje riječi.

Nas je osobito osvojio sivi model hoodice koji je upotpunjen natpisom ‘Friends with Jesus’, a koji asocira na kultnu seriju ‘Prijatelji’.

Tu su i šalice za sve kavoljupce s citatom ‘Ljubav nikada ne prestaje’, koje predstavljaju unikatan poklon za Valentinovo. Ako jutarnju kavu ne možete zamisliti bez svoje bolje polovice, onda biste svakako trebali nabaviti matching šalice, u kojima naravno možete poslužiti i ostale sočne napitke poput kakaa, čaja i vruće čokolade.

Obožavatelji knjiga također će doći na svoje s raznolikom ponudom među kojima bismo istaknuli molitveni dnevnik koji je trenutno na sniženju. Dnevnik je raspoređen po danima – za svaki dan postoji dio “Za što sam danas zahvalan?”, prostor za pisanje vlastitih razmatranja i ostalih poticajnih misli.

Na kraju tjedna nalazi se dio sa zahvalom na prethodni tjedan kao i priprema za novi. U dnevniku se također nalaze i poticajni tekstovi temeljeni na katekizmu i Bibliji.

Ako pak želite da vaš krevet ili trosjed krase ukrasni jastučići koji će vam svaki dan izmamiti osmijeh na licu i biti podsjetnik da je Bog uz vas, škicnite ove elegantne modele.

Osim za odrasle, pronašli smo i set za naše najmlađe koji se sastoji od jastučića i dekice, kako bi i oni od malih nogu osjećali prisutnost Boga.

Nadalje, tu su još i svjećice, čestitke i ostali rekviziti koji možete razveseliti sebe ili dragu osobu, a koji će uvije ostati kao vječna uspomena.

Ovaj brend živi vjeru i to je vidljivo i utkano u svakom od njihovih proizvoda. Već sada su stekli brojne pozitivne reakcije na svoj rad i vjerujemo da im je to samo vjetar u leđa za još uspješniji nastavak poslovanja. U planu su i novi motivi, no za sada neka isto ostane iznenađenje.

Cjelokupnu kolekciju Eho gift shop proizvoda možete pronaći i naručiti na njihovoj službenoj stranici.

Trenutno ne postoji fizički dućan, ali se naručeno može preuzeti u samom centru, u Gundulićevoj 12.

Za sve aktualnosti, pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.