FOTO by DermaWise

Ljepota

Upoznajte DermaWise – brend namijenjen intimnoj njezi žena

Daria Lovrić 04. svibnja 2022.

Osječanka Dubravka Mandić osnovala je tvrtku za proizvodnju kozmetičkih proizvoda koja u svojoj paleti ima dva visokoučinkovita proizvoda namijenjena intimnoj njezi žena

Nakon dugogodišnjeg rada u autoindustriji te rada za PSA grupaciju u Parizu, Dubravka Mandić odlučila je ‘turistički’ ostati u Parizu i uživati u životu. Taj odmak od korporativnog svijeta iskoristila je da se ozbiljnije počne baviti vlastitim hobijem, ljubavi prema kozmetici koju je razvila u najranijoj dobi.

Godinu i pol dana u Parizu posvetila je proizvodnji kozmetičkih proizvoda, pohađajući razne edukativne radionice, seminare i online tečajeve.

Nakon povratka u Zagreb osniva tvrtku za proizvodnju kozmetičkih proizvoda DermaWise te ističe kako je njihova glavna prednost autentičnost. “Mlada smo, energična i inovativna tvrtka. Naša je vizija proizvodnja specifičnih proizvoda koji su namijenjeni prvenstveno zdravlju, a potom zabavi i ljepoti. Be Wise, Use DermaWise naš je logo koji jasno šalje poruku našim klijentima.”

“Držimo da je pametno koristiti proizvode čiji su se proizvođači orijentirali na kvalitetu, a ne na kvantitetu. Vlasnica sam i kreatorica ali ujedno i ambasador svoje robne marke, tako, kad me pitate koji model stoji iza brenda, rekla bih autentični, socijalni model koji je kilometrima daleko od tradicionalnog, korporacijskog modela.

Danas, kupci žele vidjeti ljude koji stoje iza brenda, a ja im to želim omogućiti. U DermaWiseu se zalažemo za svoje vrijednosti. Trudimo se biti autentični, pošteni, komunicirati otvoreno s našom publikom i želimo se povezati s našim kupcima. Naravno, važno je istaknuti da nas u poslovanju vode konstantne inovacije i potreba da našim kupcima osiguramo vrijednost za njihov novac.“

“Želimo progovoriti o temi koja muči mnoge žene. Neka istraživanja pokazuju da čak jedna od 3 žene, nakon pedesete godine pati od nekog od oblika poremećaja vezanog uz mišiće dna zdjelice, a to su mišići koji su iznimno važni za zdravlje žene jer drže probavne, reproduktivne organe te mjehur na mjestu. Ako o njima brinemo adekvatno i počnemo dovoljno rano, izbjeći ćemo probleme vezane uz stresnu inkontinenciju, gubitak osjeta tijekom odnosa, bol i sl.” – poručuje Dubravka Mandić.

Osnivačica brenda napominje kako su svi proizvodi DermaWise ispitani i dokazane učinkovitosti. Veliku važnost daju djelotvornosti jer na tržištu postoji veliki broj preparata koji obećavaju čudotvorne rezultate. Učinkovitost njihovih proizvoda potvrđena je od strane nezavisnog laboratorija.

VaGel

DermaWise brend, prvi je proizvođač koji je na tržište Hrvatske stavio proizvod, u potpunosti proizveden u Hrvatskoj, namijenjen održavanju i vraćanju tonusa i elastičnosti vaginalnih stijenki. Radi se o gelu VaGel kojeg od milja zovu „Ambasador ženskog zadovoljstva“.

Namijenjen je ženama koje žele djelovati preventivno ali i ženama koje već osjećaju posljedice starenja intimne zone. Koristit će mladim mamama za brži oporavak nakon porođaja, ženama +30, onima koje su ušle u perimenopauzu ili menopauzu, odnosno svim ženama koje osjećaju posljedice starenja mišića zdjeličnog dna, gubitak vlažnosti rodnice ali i onima koje samo žele povećati senzibilnost i intimni užitak.

VaGel u svom sastavu ima Manjakani, koji je poznat po brojnim zdravstvenim benefitima na ženske intimne organe. Bogat je taninima za koje se vjeruje da djeluju na sužavanje vaginalnih stijenki. Medicinski izraz tog efekta je astringent efekt.

Osim toga, ekstrakt manjakanija ima anti upalno, antifungalno i antioksidativno djelovanje te je prirodna pomoć u borbi protiv infekcija. Manjakani djeluje na mukozna tkiva, popravlja elastičnost vaginalnih stijenki a u kombinaciji s drugim biljkama utječe na povećanje vlažnosti rodnice.

VaGel je testiran pod nadzorom ginekologa i testna grupa je, nakon 28 dana kontinuiranog korištenja, jednom dnevno, pokazala rezultate u poboljšanju elastičnosti i tonusa vaginalnih stijenki kod 80% ispitanica. Njih 70% je istaknulo da ima izražen direktan osjećaj sužavanja vagine a njih čak 100% je istaknulo da im je povećana prirodna vlažnost rodnice.

Osim VaGela tvrtka DermaWise lansirala je još dva proizvoda koji posvjetljuju, odnosno uklanjaju tamne hiperpigmentacijske promjene.

Gel za posvjetljivanje osjetljivih dijelova kože

Gel djeluje učinkovito na ujednačavanje tona kože na intimnom području te osjetljivim dijelovima poput bikini zone, unutarnje strane bedara prepona ali i pazuha, koljena i sl. Idealan je za postizanje svjetlije puti kože te uklanjanje tamnih hiperpigmentacijskih mrlja a posebno je formuliran za uklanjanje mrlja uzrokovanih depilacijom kao i ožiljaka od akni i uraslih dlačica.

Gel za Posvjetljivanje i Korekciju Tamnih Mrlja

Ovaj gel nježno posvjetljuje i izjednačava pigment i ton kože, reducira ožiljke od akni, stare ožiljke te tamne mrlje uzrokovane starenjem, hormonalnim promjenama, UV zračenjem ili depilacijom. DermaWise formulacija za blistavu, osvježenu kožu bez mrlja zahvaljujući „water“ formuli intenzivno hidratizira kožu, djeluje protiv suhoće i dubinske dehidracije kože i vraća blistav sjaj.

Gelovi protiv tamnih hiperpigmentacijskih promjena su pokazali vidljive rezultate kod 95% ispitanika testne grupe i to na širokom spektru porijekla tamnih mrlja, na svim tipovima kože, uključujući osjetljive dijelove, nakon 4 tjedna korištenja.

Dubravka Mandić i napominje kako je zaštitni znak tvrtke crvena djetelina, koja je neprocjenjiv sastojak gelova protiv tamnih hiperpigmentacijskih mrlja te ističe: “Sadrži Biochanin A koji posvjetljuje kožu smanjenjem sinteze melanina, čuva mladenačku teksturu kože i smanjuje bore prije formiranja. Sadrži snažne antioksidanse, regenerira kožu i potiče stanični metabolizam kože zbog visokog udjela izoflavona”.

U nastavku donosimo i recenziju osobe koja je isprobala i uvjerila se u učinkovitost ovog prirodnog proizvoda:

“Ako za neki proizvod mogu garantirati 100%, onda je to Gel za posvjetljivanje i korekciju tamnih mrlja od DermaWise. Koristim ga oko 4 mjeseca, doslovno za sve pa i nakon pada s bicikla kad sam imala tamni ružni ožiljak, ovaj gel ga je izblijedio.

Gel nježno posvjetljuje i izjednačava pigment i ton kože. Reducira ožiljke od akni, stare ožiljke te tamne mrlje uzrokovane starenjem, hormonalnim poremećajima (s čim imam problema i jako sam zadovoljna kako je moja koža reagirala na ovaj gel). Nemam više sitne papulice, ne svrbi me koža i ne skrivam više lice.”

U nastavku su vidljivi rezultati kroz 4 mjeseca:

Photo by: jelena_pcos

DermaWise proizvodi mogu se naručiti putem online shopa, ali se isto tako mogu kupiti i u nekim bolje opskrbljenim ljekarnama. U budućnosti možemo očekivati kozmetiku za intimnu njegu i specijalne preparate za ciljane dermatološke probleme.

“Spremamo neke vrlo interesantne proizvode. Trenutno su nam u fazi ispitivanja dva nova proizvoda. Nadamo se da ćemo ih uspjeti lansirati početkom rujna ove godine”, poručuje osnivačica DermaWisea Dubravka Mandić.