Upoznajte čarobnu oazu salona ljepote Amplissime!

Viktoria Mikulić 10. ožujka 2017.

Dugogodišnje iskustvo, obiteljski posao i jedinstvene usluge na jednom mjestu.

Amplissime salon ljepote – U samom srcu Zagreba, no ipak pomalo sakriven od mnoštva, točnije na adresi Hrvojeva 10, nalazi se salon ljepote Amplissime. Budući da je ovo obiteljski posao, sve se radi s pojačanom pažnjom i velikom voljom, stoga ćete već pri samom ulazu primijetiti ugodnu atmosferu.

Na prvu se možda ne čini kao veliki salon, no kada se spustite stepenicama i ugledate dugačak hodnik ispred vas, vrlo brzo shvatite da je sve odlično organizirano, odnosno svaka usluga kao da ima svoje mjesto. Ne smijemo zaboraviti ni terasu na kojoj klijenti posebno uživaju tijekom sunčanih dana.

Amplissime salon ljepote

 

Salon postoji preko 13 godina, a 2008. godine dobiva  svoj vlastiti prostor i od tada se prate trendovi u kozmetici na još jednoj višoj razini, jer je cilj klijentima predstaviti najnovija dostignuća te tako i pružili što kvalitetnije usluge.

Danas svaka žena posebno pazi na svoje nokte, a u modu se vraćaju kratki, prirodni nokti. Kako bi svojim klijenticama pružili samo najbolje, salon ljepote Amplissime raspolaže raznolikom paletom OPI lakova čiji efekt ostavlja dojam prirodnog nokta, te ostalim vrhunskim proizvodima za njegu ruku, noktiju i stopala. Stoga, ako se naručite na tretman, računajte da će vam trebati jedno petnaestak minuta samo za odabir prave nijanse.

Amplissime salon ljepote

Osim klasičnih tretmana za lice i tijelo poput manikure, pedikure, depilacije, naići ćete na bogatu ponudu specifičnih anti-age tretmana poznatih kozmetičkih kuća, najviše Sothys te Decleor i Thalgo, a osim toga u ponudi su usluge radiofrekvencije, fotorejuvenacije te fotoepilacije lica i tijela. Amplissime salon ljepote.

Nadalje, ako ste zaista imali stresan dan na poslu i znate da vas sutra čeka jednaka gužva, vrijeme je da navratite u salon i ugodite si masažom ili odlaskom u saunu gdje ćete barem na trenutak predahnuti. U širokoj paleti možete birati između raznovrsnih SPA rituala, te relaksirajuće japanske i Monoi masaže. Zatim su tu i ciljane terapeutske, medicinsko sportske te vezivno tkivne masaže kao i limfna drenaža. Također, lijepo vrijeme nam je pred vratima, a svi znamo da preplanula koža ne dolazi preko noći, no uz pomoć solarija s provjerenim lampama, moći ćete bez problema u kratke rukave. Sretna dobitnica je Novoselec Manuela. Čestitamo i molimo da nam se javi na viktoria@elegant.hr!

Amplissime salon ljepote

Upravo zato je ovaj salon toliko specifičan, jer tamo ne morate brinuti o ničemu. Znate ono kad planirate jedno, a dogodi se drugo, ili se nadate nečem, a onda to ispadne totalno razočaranje. U ovom božanstvenom salonu to se neće dogoditi, već ćete imati onaj osjećaj kao da ste kod kuće. Amplissime salon ljepote.

Salon ljepote Amplissime pravi je primjer da se može poslovati baš onako kako treba. Od higijene, kvalitetne kozmetike koju koriste do luksuznog ambijenta i ponajprije ljubaznih ljudi, sve je nekako na svome mjestu.

Amplissime salon ljepote

Salon ljepote Amplissime

Hrvojeva 10

10 000 Zagreb

01/ 4611 861

Pon-pet 10-20h

Sub 09-14h

 

IGRA DARIVANJA

U suradnji sa salonom ljepote Amplissime jednu sretnu natjecateljicu darujemo s koraljnom – pravom proljetnom nijansom iz najnovije Fiji kolekcije OPI lakova.

Što bi bilo dobro učiniti?

  1. Like na Elegant.hr
  2. Like i Share na FB objavu
  3. Like na salon ljepote Aplissime

Igra darivanja traje do 13.03. do 14h. Sretno svima <3

Amplissime salon ljepote