FOTO by redwingshoes

Moda

Upotpunite svoj outfit Super Mario cipelicama

admin 13. ožujka 2023.

Ove neodoljive postole slave "Međunarodni Super Mario dan"

Nedavno smo pisali o MSCHF-u i njihovoj kreaciji u vidu visokih crvenih čizmi u “Toon force” izdanju, a sada nam dolazi još jedna zaigrana varijanta koja slavi najpoznatijeg vodoinstalatera na svijetu.

MSCHF je umjetnički kolektiv sa sjedištem u Brooklynu poznat po tome što čini nezamislivo te je učinio crvenu obuću s potpisom Astro Boya stvarnošću, izazvavši popriličnu pomutnju svojim dizajnom i idejom.

Super Mario cipele
Foto: redwingshoes

10.03. obilježava se “Međunarodni Super Mario dan” i koliko god glupo zvučalo da obilježavamo dan u čast jednom junaku iz video igrice, složit ćemo da je maleni vodoinstalater to zaslužio.

Pobrinuo se da djeca devedesetih provedu sate i sate skačući po kornjačama i ulazeći u vodovodne cijevi, a sve u cilju spašavanja otete princeze.

Super Mario cipele
Foto: redwingshoes

Ne smijemo zaboraviti niti pomoćnika Luigija, ali za sada ćemo njega ostaviti po strani i posvetiti se Super Mariju i cipelicama dizajnom posvećenima samo za njega.

Super Mario cipele
Foto: redwingshoes

Nintendo je udružio snage s Red Wingsom, kreiravši prepoznatljive postole talijanskog vodoinstalatera u prirodnoj veličini. Po uzoru na svoj izgled , čizme su izrađene s iznimnom pažnjom, obavijene u smeđu kožu, s precizno sašivenom konstrukcijom.

S ojačanim prednjim dijelom i zaobljenom petom ove cipele izrađene su od najsuvremenijih materijala uključujući i gljive, od kojih je izrađen jedan od najmekših uložaka na kojem ste hodali.

Super Mario cipele
Foto: redwingshoes

Cipelice su napravljene u limitiranom izdanju i sumnjamo da će se raditi za masovnu proizvodnju, ali moramo priznati da izgledaju preslatko.

Više informacija možete pronaći na redwingshoes službenoj web stranici.