FOTO by nextdirect.com/hr

Dekor

Upotpunite božićno drvce ovim ružičastim staklenim cipelicama!

Viktoria Mikulić 16. studenoga 2021.

Tko je u potrazi za novim ukrasom za božićnu jelku?

Već ste godinama vjerni jednoj boji ili stilu dekoriranja kada je riječ o ukrašavanju božićnog drvca, i bez obzira na trendove, vaša je jelka crveno-zlatna ili plavo-srebrna i ne planirate je mijenjati?

Ne možete se prepustiti novitetima koji samo niču i niču na policama trgovačkih lanaca, a koji vas mame da svake godine vaše drvce zablista u novom ruhu? Niste skloni kupovini svega što se nalazi na tržištu, ali ipak volite svake godine jelku ukrasiti nekim novim šarmantnim dekorom, makar jednom sitnicom koja će učiniti razliku?

Kojoj god skupini pripadali, sigurni smo da negdje možete svrstati ove simpatične cipelice koje smo upravo pronašli na web trgovini Next. Iako izgledom nalikuju na staklene cipelice baš poput one iz bajke Pepeljuga, ove su cipelice zapravo plastične, stoga ne morate brinuti hoće li se razbiti ako tijekom noći ispadnu s vaše jelke.

One dolaze u nježnoj ružičastoj boji, a ako želite da se u potpunosti ističe na vašoj jelki, onda se morate pobrinuti da je ostatak kuglica što jednostavnijih boja. Osim što ih možete kupiti za vlastito drvce, ove su cipelice odličan oklon za sve fashionistice, koje neće ostati avnodušne kada ih ugledaju.

One dolaze na visoku petu, s mašnicom sprijeda i efektnim ‘draguljem’. Njihova cijena iznosi 46 kuna, a pronaći ih možete na LINKU.