FOTO by shopdisney.com

Dekor

Upotpunite božićno drvce Mickey i Minne razigranim ornamentima

Daria Lovrić 21. listopada 2022.

Tko je u potrazi za novim ukrasom za božićnu jelku?

Vjerujemo da ste već godinama vjerni određenim bojama i stilu dekoriranja vlastitog božićnog drvca i bez obzira na trendove birate dvije omiljene nijanse – najčešće je to kombinacija crvene i zlatne ili srebrne i plave ili neke druge omiljene boje.

Božićni Disney ornamenti – $22.99

Možemo primijetiti kako su se unazad nekoliko godina božićni dekorativni predmeti transformirali i svoje smo božićno drvce uz kuglice počeli ukrašavati raznim ornamentima poput mašni i figurica kako bi razbili monotoniju.

Ako i vi volite svake godine jelku ukrasiti nekim novim šarmantnim dekorom, makar bila riječ o jednom ukrasu, ovi noviteti koje smo pronašli učinit će veliku razliku.

Božićni Disney ornamenti – $44.99

Web shopovi se trude osvojiti srca svojih potrošača, te samim time u svoje ponude uvrštavaju raznovrsne primjerke, međutim nama su za oko zapeli preslatki ornamenti koji nas vraćaju u djetinjstvo, a obožavat će ih i vaši najmlađi.

Božićni Disney ornamenti – $22.99

Za raskošno i razigrano božićno drvce biramo Mickey i Minnie kuglice

Za oko su nam zapeli setovi koji proizlaze iz Disney tvornice u šarmantnim Mickey i Minnie Mouse oblicima. Možete ih kupovati u setu ili komadno i zasigurno će vašem drvcu dati jednu dinamiku i upečatljiv izgled.

Naš favorit je prozirna Disney kuglica otvorenog tipa u kojoj se nalazi preslatki par. Ono što joj daje posebnu čar je velika crvena mašna radi koje će biti glavna zvijezda na božićnom drvcu.

Božićni Disney ornamenti – $22.99

Najslađe modele Disney ornamenata pogledajte niže u galeriji, a cijelu ponudu možete škicnuti putem Disney web trgovine.