FOTO by Instagram @bluegraygal / Lesnina / Instagram @christmas.with.aimee

Dekor

Upečatljivi i sjajni vrhovi za božićno drvce već od 4,99 kuna

Krešimir Šustić 11. prosinca 2020.

Klasične zvijezde, tuljci, pahulje...

Posljednjih desetak dana, kreativne duše rade više nego obično, ali i uživaju u svim tim predivnim dekoracijama koje su obojile gradske ulice, parkove, trgove i naše životne prostore.

Poznato je da u blagdansko doba godine ukrasimo svaki kutak naših domova predivnim mašnama, jastučićima, dekama i ostalim dodacima koji dolaze s božićnim motivima.

No najviše pažnje posvećujemo glavnoj zvijezdi adventa, božićnom drvcu, koje s posebnim guštom i članovima obitelji kitimo na Badnju večer ili kao što to nalaže moderno doba, i ranije.

Naravno, najveću ulogu prilikom dekoriranja jelke igraju lampice, kuglice i ostale stvarčice koje joj daju šarmantnu notu te je čine raskošnom i jedinstvenom.

Za sam kraj ove voljene tradicije čuvamo upečatljiv vrh za drvce koje nam dolazi u obliku zvijezde, tuljka, mašne ili nečeg drugog, a postavljaju ga najmlađi članovi kućanstva.

Tražeći samo one najbolje primjerke, naletjeli smo na pregršt zanimljivih u svečanoj crvenoj, zlatnoj i srebrnoj boji, ali i u ostalim neodoljivim nijansama.

Najviše od svih nas se dojmila zlatna snježna pahulja ukrašena dijamantima kojoj niti jedan gost neće moći odoljeti, neovisno o tome imate li veliko drvce ili mini verziju prigodne zimzelene biljke.

U nastavku donosimo galeriju s fotografijama naših odabranih favorita koje smo pronašli na web shopovima trgovina s kućnim potrepštinama.