FOTO by Puma

Moda

Upečatljive Puma tenisice u duginim bojama podsjećaju na Skittlese

Krešimir Šustić 06. kolovoza 2020.

Udoban i slatki dizajn stvoren za večernje šetnje uz plažu

Ljubiteljima obuće, pogotovo tenisica, nije lako odoljeti novitetima koje brojni brendovi izbacuju na tjednoj bazi kako bi nam uljepšali modne kombinacije i unijeli upečatljivu notu u iste.

Neovisno o vrsti stila koji preferiramo, svatko od nas u svojoj privatnoj kolekciji posjeduje barem jedan dobar par, koji možemo spojiti s trenirkama, trapericama, ali i haljinama i suknjama.

S obzirom na to da je trenutno više jesensko nego ljetno vrijeme, prava je prilika da se bacimo u potragu za modelom koji će nam poslužiti u ovoj sezoni, ali i u idućoj koja nas očekuje.

Naš modni radar, kao pobjednice dana, odabrao je tenisice iz tvornice brenda Puma, koje dolaze u božanstvenom ruhu duginih boja, te nas podsjećaju na sočne bombone, Skittlese.

Upečatljiv dizajn i šarene nijanse, dovoljno su dobar razlog da izdvojimo $100 iz našeg budžeta jer znamo da imenom robne marke jamče kvalitetu i udobnost.

Tropski i veseli tonovi idealni su za jednobojne haljine i suknje u kojima ćemo šetati plažama i uživati u zalascima sunca, zatim za sportske kombinacije, kao i kave popraćene casual outfitom poput traperica i t-shirta.

Nadamo se kako će uskoro osvanuti i u izlozima Lijepe naše, a do tada možemo samo maštati o ovom neodoljivom paru i provjeriti pojedinosti i detalje na LINKU.