FOTO by Urban Outfitters

Dekor

Upečatljive neonske lampe donose industrijski stil u naše interijere

Krešimir Šustić 07. listopada 2020.

Dekoracija u raznim oblicima nam može poslužiti i kao noćna lampica

Posljednjih nekoliko godina proširila se ponuda stvarčica koje volimo ubacivati u naše interijere kako bi im dodali osobni štih i podigli ih na viši nivo.

Međutim, postoje neki klasici poput lampa, slika i jastučića koji su oduvijek aktualni, no samo mijenjaju svoj dizajn i motive kako bi se lakše uklopili u određeni stil uređenja.

Trenutno se nalazimo u vremenu u kojem je popularan urbani industrijski stil, te često imamo prilike vidjeti interijere obogaćene adekvatnim komadima koji ih čine upečatljivima.

Ideje i inspiraciju pretežito nalazimo u velikim gradovima poput New Yorka, koji vrvi od raznih predmeta i velikih prostorija u kojima su zidovi napravljeni od opeke.

No, poseban gušt za “street style” uređenje prostorija, definitivno ćemo postići uz popularna neonska svijetla koja daju pravi ulični look našim oazama mira.

Web shop Urban Outfitters u svoju je ponudu ubacio neodoljive lampe koje dolaze u raznim bojama i oblicima, a jednako dobro izgledaju u dnevnom boravku, spavaćoj sobi ili u predsoblju.

View this post on Instagram

Link in bio for all of your neon needs. #UOHome

A post shared by Urban Outfitters Home (@urbanoutfittershome) on

U moru proizvoda, izdvojili smo noćne lampe koje označavaju svakog horoskopskog znaka, razne natpise, planete, kao i svima potreban znak ljubavi, srce.

U nastavku pogledajte galeriju s 10 odabranih artikala koji će u vaše životne prostore unijeti dašak ulica velikih i urbanih gradova.