FOTO by River Island

Moda

Upečatljive čizme iznad koljena s cvjetnim motivima unijet će radost u svaki outfit!

Daria Lovrić 16. prosinca 2022.

Tko kaže da je cvjetni print rezerviran isključivo za proljeće?

Iako u zimskom periodu češće biramo klasičnu paletu boja, zagasite, tamnije, zemljane tonove za dnevni look i šljokičaste glam komade za večernje prilike, vrijeme je da svoju garderobu začinite neočekivanim nijansama i efektnim printom.

Dolaskom toplijeg perioda, motivi proljeća postaju sve popularniji, međutim dizajneri su se ovog puta odlučili poigrati cvjetnim motivima i u zimskim kolekcijama kako bi razbili monotoniju.

Jarke boje i cvjetni print nastavljaju svoju vladavinu u zimskom periodu i u punom su cvatu na modnim dodacima, odjevnim komadima i obući.

Zašto su čizme iznad koljena ljubimice sezone? I ove godine nastavljaju svoju vladavinu!

Kada govorimo o zimskoj sezoni, visoke čizme iznad koljena apsolutni su must have i najefektniji dio svakog looka. Nosimo ih u dnevnim i večernjim varijantama, uz mini suknje, pletene haljine i kratke hlače.

River Island čizme s cvjetnim printom
River Island čizme s cvjetnim printom

U aktualnoj kolekciji River Islanda pronašli smo upečatljive čizme s cvjetnim printom koje će možda podijeliti mišljenja, međutim ostat će upamćene. Ove efektne cvjetne čizme s visokom potpeticom pravi su statement komad i podići će baš svaku odjevnu kombinaciju koliko god ona jednostavna bila.

Odlično će pasati uz zimske pletene haljine i suknje u nude nijansi, crnoj i bijeloj boji, dok će ih nešto hrabrije trendseterice kombinirati s odjevnim komadima u jarkoj paleti boja koja je preslikana na njihovoj površini.

Želite li da vaš modni odabir privuče pažnju i izazove WOW efekt, škicnite u River Island web trgovinu i naručite svoj par čizmica po cijeni od £70.