FOTO by C&A

Moda

Upečatljive C&A traperice od 20€ unose radost u casual izdanja!

Daria Lovrić 30. siječnja 2023.

Šarmantnim motivima prizivaju ljubav i toplo vrijeme!

Kada bismo morali izabrati samo jedan odjevni komad koji ćemo nositi svaki dan, sigurno bi izabrali traperice. One su bezvremenski klasik koji nikada ne izlazi iz mode i naš su omiljeni odjevni komad.

  C&A traperice s cvjetnim motivima
C&A traperice s cvjetnim motivima – 29.99 €

Udobne su i jednostavne za kombiniranje, mogu se nositi u gotovo svakoj prilici i promjenom obuće i modnih dodataka moguće je kreirati bezbroj različitih lookova. Ono što je najbolje od svega, uklapaju se u sve stilove i uvijek ćete pronaći model koji kao da je skrojen po vama.

C&A traperice s cvjetnim motivima – 29.99 €

Iako imamo mnogo modela poput skinny, mom fit, trapeza, ravnog ili širokog kroja u svojoj garderobi, uvijek imamo mjesta za još jedan par. Pretražujući jeans kolekcije popularnih brendova zavirili smo unutar C&A asortimana i pronašli primjerke koji prizivaju toplo vrijeme i ispijanje kava na terasama kafića.

C&A traperice s Mickey Mouse motivima – 19.99 €

Trebaju vam nove traperice?

Uskoro ćemo uploviti u veljaču i još neko vrijeme moramo istrpjeti niske temperature, međutim kolekcija C&A traperica unijet će radost u naš outfit i pomoći nam da lakše pregrmimo period pred nama.

C&A traperice s cvjetnim motivima – 35.99 €

Nove modele traperica krase raskošni cvjetni motivi koji najavljuju proljeće i razveseljavaju svojim dizajnom.

C&A traperice s cvjetnim motivima – 29.99 €

Osim cvjetnih motiva, C&A je lansirao efektne traperice sa sočnim trešnjama, Mickey Mouse detaljima te traperice sa srcima koje će vas uvesti u mjesec zaljubljenih.

C&A traperice sa srcima – 29.99 €

Chic modele traperica još neko vrijeme nećemo nositi na basic t-shirt i espadrille ili omiljene platnene tenisice, međutim možete ih nositi uz hoodicu ili vestice u kombinaciji s gležnjačama. Za večernje prigode poput spoja na Valentinovo, uparite ih sa satiniranom košuljom ili topićem te visokim potpeticama.

C&A traperice s trešnjama – 35.99 €

Traperice s raznoraznim motivima iz sezone u sezonu postaju sve popularnije, stoga svog favorita što prije potražite na policama dućana ili putem C&A web trgovine.